Royal A-ware

Nieuws Melk

Dairy Academy van A-ware trekt nieuwe partner aan

30 September 2019

GEA Farm Technologies wordt de nieuwe partner van de Dairy Academy, een kennisplatform voor melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware. Dat schrijven de partijen maandag 30 september in een gezamenlijk persbericht.

De nieuwe partner van Dairy Academy, dat gevestigd is bij de kaasmakerij van A-ware in Heerenveen, gaat de melkveehouders van het zuivelbedrijf ondersteunen met de uitdagingen in de sector op het gebied van goede huisvesting, melk- en koeltechniek en hygiëne. "Dit gaan we onder meer doen door het aanreiken en implementeren van innovatieve en complete concepten op maat", zo schrijven de partijen in het persbericht.

"Door een bedrijf als GEA Farm Technologies in de arm te nemen, hebben we een partner gevonden die de huidige uitdagingen begrijpt en die weet wat onze melkveehouders nodig hebben om hun bedrijf met succes te runnen en zo rendabel mogelijk te maken", vertelt Klaas de Jong, de COO van Royal A-ware.

'Ondersteunen van de melkveehouder'
GEA Farm Technologies biedt onder andere duurzame energieoplossingen voor geavanceerde productieprocessen. De partijen schrijven dat het plan is dat specialisten van diverse dealers de melkveehouders van A-ware bezoeken en adviseren over het optimaliseren van hun bedrijf. "Het gaat erom dat melkveehouders worden ondersteund in actuele thema's (zoals dierenwelzijn en koecomfort)", aldus Joost Vliegen, de directeur van GEA Farm Technologies. 

Hij vervolgt: "Door dit partnerschap kunnen we daarnaast ook nog beter inspelen op de wensen vanuit de sector." Door het aantreden van deze nieuwe partner, wordt het partnerschap met Lely vanaf 1 oktober 2019 beëindigd.

boerenbusiness.nl

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
In tijden als deze houden we je graag op de hoogte van objectieve en transparante marktinformatie, aangevuld met heldere prijzen en noteringen. Daarom haal je deze maand meer uit jouw gratis Boerenbusiness Account. Je krijgt van ons in de maand juli 10 gratis premium-artikelen cadeau. Meld je aan
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Melk

Bouwstart Kilkenny Cheese nationale gebeurtenis Ierland

Nieuws melk

Royal A-ware presenteert stevig beter resultaat

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasbedrijf uit Bodegraven over

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief