Royal A-ware

Nieuws Melk

Dairy Academy van A-ware trekt nieuwe partner aan

30 September 2019 - Kimberly Bakker

GEA Farm Technologies wordt de nieuwe partner van de Dairy Academy, een kennisplatform voor melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware. Dat schrijven de partijen maandag 30 september in een gezamenlijk persbericht.

De nieuwe partner van Dairy Academy, dat gevestigd is bij de kaasmakerij van A-ware in Heerenveen, gaat de melkveehouders van het zuivelbedrijf ondersteunen met de uitdagingen in de sector op het gebied van goede huisvesting, melk- en koeltechniek en hygiëne. "Dit gaan we onder meer doen door het aanreiken en implementeren van innovatieve en complete concepten op maat", zo schrijven de partijen in het persbericht.

"Door een bedrijf als GEA Farm Technologies in de arm te nemen, hebben we een partner gevonden die de huidige uitdagingen begrijpt en die weet wat onze melkveehouders nodig hebben om hun bedrijf met succes te runnen en zo rendabel mogelijk te maken", vertelt Klaas de Jong, de COO van Royal A-ware.

'Ondersteunen van de melkveehouder'
GEA Farm Technologies biedt onder andere duurzame energieoplossingen voor geavanceerde productieprocessen. De partijen schrijven dat het plan is dat specialisten van diverse dealers de melkveehouders van A-ware bezoeken en adviseren over het optimaliseren van hun bedrijf. "Het gaat erom dat melkveehouders worden ondersteund in actuele thema's (zoals dierenwelzijn en koecomfort)", aldus Joost Vliegen, de directeur van GEA Farm Technologies. 

Hij vervolgt: "Door dit partnerschap kunnen we daarnaast ook nog beter inspelen op de wensen vanuit de sector." Door het aantreden van deze nieuwe partner, wordt het partnerschap met Lely vanaf 1 oktober 2019 beëindigd.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Jan Anker

Groeiend A-ware houdt deur open, ook over grens

Nieuws Melk

Emlichheim switcht van A-ware naar Vreugdenhil

Achtergrond melk

Transfermarkt 2023 tekent einde bijzondere periode

Nieuws melk

A-ware en Interfood van start in Estland

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden