GEA

melken koeien melkrobot

Achtergrond Technologie

De laatste melkrobots onder de loep

De afgelopen jaren zijn er een aantal veranderingen geweest op het gebied van melkrobots. De robots zijn steeds slimmer geworden, kunnen meer koeien per uur melken en hebben allerlei technische snufjes aan boord om bijvoorbeeld uierontsteking te detecteren. In dit artikel vind je een overzicht van de nieuwste robots.
26 September 2020
Gea

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Meedoen is een leuke en interessante ervaring'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de tweede keer de Agribusiness Award uit. De prijs waarmee bijzondere prestaties in de agrarische keten extra voor het voetlicht worden gebracht. Een van de genomineerden van 2019 is GEA met het selectief droogzetten per kwartier dankzij celgetalmonitoring. Hoe gaat het nu een jaar later met ze?
8 September 2020

BB TV Jeroen Luiten

'Wij zitten dicht op een opkomende mastitis'

GEA geeft bij melkvee, dankzij celgetalmonitoring per kwartier, de techniek in handen voor het selectief droogzetten per kwartier. Met deze innovatie zijn zij genomineerd voor de Agribusiness Award van Boerenbusiness. Jeroen Luiten, specialist milking philosophy, legt uit hoe het systeem werkt en wat de voordelen voor melkveehouders zijn.
26 November 2019
Awards

Nieuws Boerenbusiness Awards

De 5 nominaties voor de Agribusiness Award

Voor de allereerste Agribusiness Award zijn 5 bedrijven met hun product of dienst genomineerd. Voor het bemachtigen van de award, een initiatief van Boerenbusiness, hadden zich 41 bedrijven en organisaties aangemeld. De winnaar van de Agribusiness Award wordt bekend gemaakt op woensdag 18 december op het Nationaal Economisch Landbouwcongres.
8 November 2019
agribusiness award Gea

Nieuws Boerenbusiness Awards

Kanshebber Agribusiness Award: GEA

De jury van de Boerenbusiness Awards heeft 5 bedrijven met hun product of dienst genomineerd voor de Agribusiness Award. Deze maken wij in willekeurige volgorde bekend. Nu kanshebber nummer 3: GEA met hun celgetalmonitoringssyteem. 
7 November 2019
Royal A-ware

Nieuws Melk

Dairy Academy van A-ware trekt nieuwe partner aan

GEA Farm Technologies wordt de nieuwe partner van de Dairy Academy, een kennisplatform voor melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware. Dat schrijven de partijen maandag 30 september in een gezamenlijk persbericht.
30 September 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief