Bedrijfsnieuws Royal A-ware

zuivel Royal A-ware belgie Olympia

Nieuws melk

Olympia maakt nieuwe afspraken in Caring Dairy

Zuivelbedrijf Olympia heeft nieuwe afspraken gemaakt met Unilever om de samenwerking voort te zetten en uit te bouwen. Olympia levert Caring Dairy-zuivel aan het voedingsconcern en zoekt naar verluidt meer leveranciers daarvoor.
19 December 2022
Royal A-ware

Nieuws A-ware en Deltamiilk

Albert Heijn zet blijvend grasland in tegen CO2

Albert Heijn gaat samen met A-ware en Deltamilk CO2 vastleggen in de bodem. Voor de 450 melkveehouders die participeren in het programma Beter voor Natuur &Klimaat leveren hiervoor een bijdrage via blijvend en kruidenrijk grasland, waarmee koolstof in de bodem wordt vastgelegd.
22 November 2022
Milcobel

Achtergrond Melk

Nederlandse zuivel jaagt op Belgische melk

Best wel onverwacht onthulde Vreugdenhil Dairy Foods begin deze week op zoek te gaan naar melk in België. Ook A-ware, FrieslandCampina en Farmel zoeken bij onze Zuiderburen actief naar nieuwe leveranciers. Nederlandse zuivelproducenten worden steeds ruimdenkender in de zoektocht naar melk, al moeten ze waarschijnlijk wel alles uit de kast trekken om melkveehouders te binden.
7 September 2022
Royal A-ware

Achtergrond A-ware

A-ware Belgïe zoekt melk in Zuidwest-Nederland

Royal A-ware gaat zich voor de zuivelproductie in België nu ook nadrukkelijk richten op aanwas van melkveehouders in Zuidwest-Nederland. Ook Belgische melkveehouders zijn nog altijd welkom als leverancier. 'We zijn hier niet voor de korte termijn en willen verstandig groeien', zo sprak CEO Jan Anker (30 augustus) op een open dag die het bedrijf samen met Lely en geneticaproducent Semex organiseerde.
31 Augustus 2022
Glanbia

Nieuws Melk

Bouwstart Kilkenny Cheese nationale gebeurtenis Ierland

De bouwstart van de nieuwe fabriek van Kilkenny Cheese in Ierland deze week was een gebeurtenis van nationaal belang. Naast het management van Glanbia en A-ware, was ook een regeringsdelegatie met 3 ministers, waaronder de aanstaande premier, aanwezig.
23 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws melk

Royal A-ware presenteert stevig beter resultaat

Royal A-ware heeft in 2021 een record omzet gerealiseerd. Ook de winst stijgt fors. Hoe verhoudt zich dit tot de melkprijs die de kaasmaker uitkeert?
16 Juni 2022
Royal A-ware Robert van Ballegooijen

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Robert van Ballegooijen vertrekt per 1 september als COO bij Royal A-ware en wordt CEO bij de Van Loon Group. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Van Ballegooijen heeft ruim tien jaar gewerkt bij Royal A-ware.
15 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasbedrijf uit Bodegraven over

Zuivelconcern Royal A-ware neemt Noordhoek Gerapte Kaas uit Bodegraven over. Daarmee wil het bedrijf de positie op de markt van geraspte kaas verder uitbreiden.
31 Mei 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox