Bedrijfsnieuws Royal A-ware

Milcobel

Achtergrond Melk

Nederlandse zuivel jaagt op Belgische melk

Best wel onverwacht onthulde Vreugdenhil Dairy Foods begin deze week op zoek te gaan naar melk in België. Ook A-ware, FrieslandCampina en Farmel zoeken bij onze Zuiderburen actief naar nieuwe leveranciers. Nederlandse zuivelproducenten worden steeds ruimdenkender in de zoektocht naar melk, al moeten ze waarschijnlijk wel alles uit de kast trekken om melkveehouders te binden.
7 September 2022
Royal A-ware

Achtergrond A-ware

A-ware Belgïe zoekt melk in Zuidwest-Nederland

Royal A-ware gaat zich voor de zuivelproductie in België nu ook nadrukkelijk richten op aanwas van melkveehouders in Zuidwest-Nederland. Ook Belgische melkveehouders zijn nog altijd welkom als leverancier. 'We zijn hier niet voor de korte termijn en willen verstandig groeien', zo sprak CEO Jan Anker (30 augustus) op een open dag die het bedrijf samen met Lely en geneticaproducent Semex organiseerde.
31 Augustus 2022
Glanbia

Nieuws Melk

Bouwstart Kilkenny Cheese nationale gebeurtenis Ierland

De bouwstart van de nieuwe fabriek van Kilkenny Cheese in Ierland deze week was een gebeurtenis van nationaal belang. Naast het management van Glanbia en A-ware, was ook een regeringsdelegatie met 3 ministers, waaronder de aanstaande premier, aanwezig.
23 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws melk

Royal A-ware presenteert stevig beter resultaat

Royal A-ware heeft in 2021 een record omzet gerealiseerd. Ook de winst stijgt fors. Hoe verhoudt zich dit tot de melkprijs die de kaasmaker uitkeert?
16 Juni 2022
Royal A-ware Robert van Ballegooijen

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Robert van Ballegooijen vertrekt per 1 september als COO bij Royal A-ware en wordt CEO bij de Van Loon Group. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Van Ballegooijen heeft ruim tien jaar gewerkt bij Royal A-ware.
15 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasbedrijf uit Bodegraven over

Zuivelconcern Royal A-ware neemt Noordhoek Gerapte Kaas uit Bodegraven over. Daarmee wil het bedrijf de positie op de markt van geraspte kaas verder uitbreiden.
31 Mei 2022
Royal A-ware Agrifoto3

Nieuws VNO NCW

A-ware ondertekent code en geeft inzicht in belastingen

A-ware heeft zich gecommitteerd aan de nieuwe fiscale gedragscode, opgesteld door werkgeversorganisatie VNO NCW. Het zuivelconcern is voorlopig het enigste bedrijf in de Agribusiness die publiekelijk gaat rapporteren over de belastingafdracht.
18 Mei 2022
zuivel Royal A-ware belgie Olympia

Nieuws melk

A-ware zoekt weidemelk van Belgische leveranciers

Royal A-ware start vanaf 1 juni 2022 met een tweede melkstroom in België. Naast gangbare melk zal de verwerker ook weidemelk gaan ophalen. In de beginfase kan een beperkt aantal melkveehouders leveren. Stapsgewijs worden het melkvolume en het aantal leveranciers vergroot.
5 Mei 2022

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief