Flynth

Nieuws Accountancy

Overname Accon avm door Flynth definitief rond

18 Februari 2022 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Adviseur- en accountantskantoor Flynth neemt definitief concurrent Accon avm over. De twee partijen waren al lange tijd met elkaar in onderhandeling, maar deze is nu met succes afgerond. Flynth verwacht de overname in het voorjaar helemaal rond te maken. Daarmee ontstaat een landelijke opererend accountantskantoor met circa 2.400 medewerkers met een sterke positie in de agrarische sector.

Flynth en Accon avm hebben de overname vandaag (vrijdag 18 februari) in een gezamenlijke verklaring bekendgemaakt. De overname hing al geruime tijd in de lucht, toen eind vorig jaar duidelijk werd dat Accon avm in de financiële problemen kwam door problemen in de boekhouding. Al snel kwam Flynth in beeld. Theo de Vries, de huidige interim-topman van Accon avm, bekleedde deze post eerder bij Flynth. De deal moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). 

Zowel Flynth als Accon avm staan in de top 10 van de Nederlandse accountancybedrijven. Zij hebben beide een sterke agrarische tak, die actief is in onder meer de akkerbouw, de melkveehouderij en de varkenshouderij. De aangekondigde transactie past in de strategie van Flynth, meldt het bedrijf in de verklaring. Zo ontstaan door de schaalgrootte efficiencyvoordelen, die zich volgens het bedrijf doorvertalen in de dienstverlening. In de lange termijnstrategie stuurt Flynth aan op verdere ontwikkeling en innovaties met hoogwaardige data- en kennisgedreven dienstverlening, zo meldt het bedrijf.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Abonnee
frog 18 Februari 2022
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/melk/artikel/10896793/overname-accon-avm-door-flynth-definitief-rond]Overname Accon avm door Flynth definitief rond[/url]
Lees ik nu kwam door problemen in de boekhouding? Hopelijk neemt flynt alleen de klanten over.
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele melkprijzen?

Bekijk en vergelijk het
in de Melkprijsvergelijker

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden