Shutterstock

Nieuws Melk

NZO benoemt Frank van den Heuvel tot directeur

11 Maart 2022 - Klaas van der Horst

De Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) heeft Frank van den Heuvel (56) benoemd tot directeur. Van den Heuvel is nu zelfstandig adviseur Public Affairs en Governance. Hij volgt Oscar Meuffels op die per 1 februari in dienst trad bij A-ware.

Van den Heuvel behartigde de afgelopen jaren de belangen van diverse bedrijven en organisaties. Ook heeft hij verschillende toezichthoudende functies vervuld, onder meer bij onderwijsorganisaties. Op dit moment is hij commissaris van onder andere de agrarische coöperatie Vitelia en bij Slibverwerking Noord-Brabant. Daarnaast publiceert hij regelmatig over politiek-maatschappelijke vraagstukken, governance en toezicht.

Anders dan bijvoorbeeld Tjeerd de Groot (de voorganger van Meuffels) heeft Van den Heuvel, volgens onder meer zijn Linkedin-profiel, veel meer een CDA-achtige achtergrond.

Heuv
Frank van den Heuvel


NZO-voorzitter Hein Schumacher is verheugd over de benoeming van Van den Heuvel. "Frank is een zeer ervaren bestuurder. Ik ben er van overtuigd dat we met zijn kennis en ervaring de belangenbehartiging van de Nederlandse zuivelindustrie de komende jaren verder kunnen versterken."
Van den Heuvel treedt per 1 juni in dienst van de NZO.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Klaas van der Horst

Klaas van der Horst is een gedreven volger van de zuivelmarkt en alles wat daarmee te maken heeft. Hij zoekt het nieuws en interpreteert de ontwikkelingen.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Melk

Franse melkaanvoer daalt minder hard

Achtergrond melk

Duitse melkveehouders missen begrip voor positie

Nieuws Melk

Rabobank voorziet betere marge voor melkveehouder

Analyse Melk

Melkveehouder wacht met verwerker grote keuzes

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden