FrieslandCampina

Nieuws FrieslandCampina

FrieslandCampina breidt directieteam uit

27 September 2022

FrieslandCampina breidt de raad van bestuur uit met een nieuwe functie. Met ingang van 3 oktober 2022 wordt David Cutter aangesteld als chief supply chain officer.

Cutter zal zich richten op technologische innovaties, procesvereenvoudiging en duurzaamheid van in de internationale toeleveringsketens van het bedrijf. De uitdagingen in de toeleveringsketen van de zuivelsector zijn de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en FrieslandCampina lijkt daar met een speciale directeur nu extra aandacht aan te geven.

David Cutter is dertig jaar werkzaam binnen het management van supply chains. Eerder werkte hij bij grote bedrijven als PMI, SC Johnson en Diageo. Bij de laatste werkgever werkte hij zestien jaar lang, waarvan de laatste vijf jaar als president global supply & procurement en chief sustainability officer. "Met zijn kennis en ervaring op het gebied van supply chain-processen en met energie-efficiënte productietechnologieën kunnen we onze wereldwijde supply chain naar een hoger niveau tillen", zegt CEO van Friesland Campina Hein Schumacher in een persbericht.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
boerenbusiness.nl

Matthijs Bremer

Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws melk

FrieslandCampina slankt poederproductie Bedum af

Podcast Melkcast met Wouter & Klaas

Alles over circulair veevoer, melkstromen en innovatie

Nieuws melk

FrieslandCampina blijft Arla voor in België

Achtergrond Koers 2030

FrieslandCampina: 'Eerste nieuwe leden leveren al'

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief