Farmel

Nieuws Farmel

Farmel Agrarisch Advies zelfstandig verder

17 Januari 2024 - Klaas van der Horst

Farmel verkoopt de activiteiten van Farmel Agrarisch Advies aan medewerker Eric Peters uit Didam. Dit gebeurt per 1 maart 2024. Peters zet de handel in productierechten, dierrechten, VVO's en CO2-certificaten zelfstandig voort.

Farmel wil zich verder focussen op de zuivelhandel en -verwerking. Met deze stap doet Farmel afstand van één van de eerste activiteiten van het bedrijf. Het was dan ook geen gemakkelijk besluit om van deze afdeling afscheid te nemen", aldus Jan-Henry van der Linde, oprichter en commercieel directeur van Farmel.

Eric Peters was ruim tien jaar werkzaam bij Farmel en verzorgde al het grootste deel van het werk bij Farmel Agrarisch Advies dat hij nu zelfstandig verder voortzet. Peters: "De kans om deze activiteiten over te nemen, wilde ik niet voorbij laten gaan. Ik voel me persoonlijk betrokken bij de veehouders, waarmee we al jaren samenwerken. Mijn gegevens blijven hetzelfde en ik ga ervan uit dat we op basis van performance en vertrouwen zaken blijven doen."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Klaas van der Horst

Klaas van der Horst is een gedreven volger van de zuivelmarkt en alles wat daarmee te maken heeft. Hij zoekt het nieuws en interpreteert de ontwikkelingen.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws melk

Farmel ziet herstel na tweede lastig jaar

Interview melk

Farmel zoekt meer melk voor duurzame stromen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden