Speciaal voor scholen

Ben jij student en op zoek naar het laatste nieuws, actuele data en de recente ontwikkelingen in de agrarische sector? Maar heeft jouw opleiding nog geen abonnementen-afspraak met ons? Tip je school, wij gaan graag in gesprek!

Met deze scholen hebben we een samenwerking:

Met het BoerenBussiness abonnement heb ik beschikking over actuele artikelen en uitgebreide informatie om tijdens mijn opleiding op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Student Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw, vierdejaars

Stages & onderzoek

Regelmatig hebben wij bij Boerenbusiness nieuwe stageplaatsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om opdrachten en onderzoeken uit te voeren als individuele student of als groep. Leg ons jouw opdracht vanuit school voor en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Noemenswaardige uitgevoerde onderzoeken:

  • Fosfaatrechten van invloed op melkvee én akkerbouw?
  • Betrouwbaarheid en impact van opbrengstvoorspellingen op de aardappelmarkt
  • Ervaringen op het gebied van grondfinanciering bij agrarisch ondernemers

Zij gingen je voor

Afgestudeerd?

Als alumni heb je een streepje voor bij Boerenbusiness. We helpen je graag op weg naar jouw toekomst. De sector kent roerige tijden en je wilt weten waar je aan toe bent nu je die schooltas aan de wilgen hebt gehangen. Speciaal voor alumni hebben we daarom een leuk aanbod, waarmee je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, actuele data en ontwikkelingen. Interesse? Neem contact met ons op!

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden