Opvolger Erik Hogervorst

Fedecom kiest Erwin Ros als nieuwe voorzitter

24 November 2014 - Redactie Boerenbusiness

De branchevereniging voor Nederlandse mechanisatiebedrijven, Fedecom, heeft Erwin Ros benoemd tot hun nieuwe voorzitter. Ros volgt Erik Hogervorst op die president wordt van de Europese koepelorganisatie, Climmar. Ros was al eerder bestuurlijk actief binnen Fedecom en sinds de start actief als ledenraadslid.

Erwin Ros is in zijn dagelijks leven directeur van Kamps de Wild, een onderdeel van Royal Reesink. Kamps de Wild is onder meer importeur van Claas en Amazone in Nederland. Volgens Fedecom is hij gekozen vanwege zijn kennis en inzichten in de mechanisatiebranche. De ledenraad was unaniem in haar beslissing.

‘Ik wil de ledenbetrokkenheid vergroten en de initatieven en activiteiten van Fedecom op het vlak van opleidingen, marktinformatie en certificering vergroten’, zegt Ros in een persbericht. ‘Dat moet tot zichtbare meerwaarde leiden.’ Naast voorzitter van Fedecom is hij ook lid van de raad van bestuur van Koninklijke Metaalunie. Op 20 november, tijdens de jaarvergadering van Fedecom, heeft Ros het voorzitterschap officieel overgenomen van Hogervorst.


Erwin Ros (rechts) samen met zijn voorganger, Erik Hogervorst.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden