Neemt merk en sales over

Den Boer Beton verder onder hoede van Vrijenban

7 Januari 2016 - Redactie Boerenbusiness

MBI Group verkoopt Den Boer Beton aan Betonindustrie Vrijenban. Vrijenban neemt de gehele verkoopafdeling van Den Boer Beton over en integreert deze in haar eigen organisatie. 

Den Boer Beton is vooral gespecialiseerd in emissiearme stalvloeren, veeroosterplaten, erfverharding en andere betonproducten voor de agrarische markt. Vorig jaar besloot MBI zich te richten op haar kernactiviteiten en de productie van Den Boer Beton in Nieuw-Lekkerland per 31 maart 2016 te staken.

Dat besluit blijft staan. Vrijenban gaat de betonproducten produceren op een nieuwe vestiging in het Groningse Zuidbroek. Klaas de Vries, manager Agro van Den Boer Beton, zegt in een verklaring blij te zijn met de overname. De Vries geeft aan dat Den Boer Beton zich blijft focussen op de ontwikkelingen van hoogwaardige emissiearme vloeren die officieel worden erkend. 'Dat geeft veehouders ruimte voor uitbreiding.'

De verkoop, die op 1 februari 2016 plaatsvindt, heeft de instemming van de ondernemingsraad. 'We zijn blij dat een hoogstaand merk als Den Boer Beton verder kan. Deze verkoop schept duidelijkheid voor klanten en zorgt voor continuïteit in de agrarische markt', laat Marcel Bettonvil, algemeen directeur van MBI Group, in de verklaring weten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden