Milcobel

melk melken

Inside melk

LDA volgt A-ware strak met melkprijs in België

Laiterie des Ardennes, de tweede partij in de Belgische zuivelmarkt, sluit qua melkprijszetting nauw aan bij de prijs die Royal A-ware daar neerzet. Dit blijkt uit de deze week vastgestelde melkprijs voor oktober.
12 November 2021
Milcobel Brugge kaas

Nieuws Melk

Milcobel lanceert CO2-neutrale kazen

Milcobel brengt begin volgend jaar CO2-neutrale kazen op de markt onder het merk Brugge Kaas. De coöperatie haakt zo in op de trend van duurzaamheid en CO2-reductie. Daarmee is Milcobel naar eigen zeggen een trendsetter in de kaasmarkt.
28 Oktober 2021
Milcobel

Inside Melk

Milcobel doet €1,50 bij oktobermelkprijs op

Het Belgische Milcobel verhoogt de oktoberprijs met €1,50 per 100 liter. Daarmee beweegt de reële melkprijs zich ook voor Nederlandse omstandigheden behoorlijk richting de €40,00 per 100 kilo melk.
18 Oktober 2021
A-ware Food Group

Inside Melk

A-ware stuwt melkprijs België richting 40 cent

Zuivelproducent A-ware stuwt de oktober-melkprijs in België voor de grotere volumes richting €0,40 per liter. Dit heeft de onderneming bekend gemaakt in een bericht aan de leveranciers.
4 Oktober 2021
Milcobel

Inside Melk

Milcobel geeft melkprijs september weer een zetje

Milcobel geeft de septemberprijs een klein zetje omhoog. Daarmee wordt het niet de hoogste betaler in België, maar er blijft muziek zitten in de melkprijs.
16 September 2021
melk koeien melkverwerking frankrijk melktransport

Nieuws Melk

Milcobel weet uittreders niet te stoppen via rechter

Coöperatie Milcobel verliest een tweede rechtszaak in haar poging om uittreders tegen te houden. Het hof van beroep vindt de belemmeringen die Milcobel opwerpt onwettig.
3 September 2021
Milcobel

Nieuws Melk

Leden die Milcobel verlieten krijgen gelijk in kort geding

14 leden-melkveehouders van Milcobel die ondanks een uittredingsverbod de Belgische zuivelcoöperatie verlieten, hebben in een kortgeding gelijk gekregen. Het verbod wordt geschorst voor de leden die de zaak hebben aangespannen. Milcobel gaat in beroep.
23 Juli 2021
mozzarella foodbusiness

Nieuws Overname

Milcobel koopt Kaasbrik en versterkt mozzarella

Milcobel gaat haar positie in de mozzarella business versterken. Het zuivelconcern neemt het Limburgse rasp- en verpakkingsbedrijf Kaasbrik over.
17 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden