Milcobel

koeien herfst

Inside Melk

Milcobel doet wederom plusje op melkprijs

Milcobel verhoogt ook voor de maand mei de melkprijs. De Belgische zuivelverwerker heeft dit jaar enkel nog verhogingen doorgevoerd.
11 Mei 2021
koeien mist

Inside Melk

Milcobel zet opwaartse prijsbeweging voort

Milcobel heeft de melkprijs in de afgelopen maanden al flink opgeschroefd en ook voor de maand april wordt een verhoging doorgevoerd. Hiermee stijgt de melkprijs over de eerste 4 maanden van het jaar met maar liefst €5 per 100 liter.
15 April 2021
Milcobel

Nieuws Melk

Milcobel verbiedt tijdelijk het uittreden van leden

Zuivelcoöperatie Milcobel laat weten dat het tussen 5 april en 1 juli voor melkveehouders niet mogelijk is om uit te treden. Hiermee wil het bedrijf vermijden dat de werkzaamheden van verstoord wordt. Afgelopen maanden zijn er veel leveranciers weggegaan bij de coöperatie, met name door ontevredenheid over de zuivelaar.
6 April 2021
Milcobel

Inside Melk

Melkprijs van Milcobel zet flinke stappen omhoog

De melkprijs van Milcobel trapt het jaar 2021 spetterend af. De Belgische zuivelverwerker noteert voor de maand maart weer een stijging en daarmee is de melkprijs sinds januari al met €4 per 100 kilo gestegen. De verbeterde bedrijfsprestaties en de huidige gunstige marktontwikkelingen liggen hier volgens het zuivelbedrijf aan ten grondslag.
18 Maart 2021
Milcobel

Interview Nils van Dam

Milcobel wil weer strijden om de podiumplaatsen

Milcobel presteert ondermaats, waardoor de melkprijs al tijden zwaar tegenvalt . Afgelopen jaar besloten daarom 173 leden-melkveehouders te vertrekken bij de Belgische zuivelcoöperatie. Hoewel de uitstroom wordt betreurd, hoeft de lagere aanvoervolumes niet slecht uit te pakken voor de verwaarding van melk. CEO Nils van Dam over het ingezette verbeterplan, de uitstroom van leden-melkveehouders en de komst van A-ware naar België. 'Wij willen dat onze leden weer trots zijn op Milcobel.'
18 Januari 2021
Milcobel

Inside Melk

Milcobel verhoogt melkprijs op verzoek van leden

Nadat de melkprijs van Milcobel als gevolg van de coronacrisis door de grens van €30 zakte, bleef de uitbetalingsprijs maar liefst 9 maanden ongewijzigd. Voor januari heeft de Belgische zuivelcoöperatie een...
4 Januari 2021
Milcobel

Inside Melk

Melkprijs Milcobel noteert nog steeds onder 30 euro

Daar waar veel verwerkers in Europa de melkprijzen de afgelopen maanden hebben verhoogd, is dit nog altijd niet het geval bij het Belgische Milcobel.
19 November 2020
Milcobel

Nieuws Milcobel

Nieuwe CFO voor zuivelverwerker Milcobel

De Belgische verwerker Milcobel heeft vandaag (2 november) aangekondigd dat Pierre Stevens per 1 januari 2021 aantreedt als Chief Financial Officer (CFO). Het is onbekend of hij hiermee de huidige Finance Manager Stefan Peeters vervangt. 
2 November 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden