Trekkerverkoop

Fendt grondbewerking Niet kerende grondbewerking

Nieuws Trekkerverkoop

Grote 3 vechten om de trekkermarkt

John Deere heeft een fikse voorsprong in de Nederlandse trekkerverkoopcijfers dit jaar, tot nu toe. Dat maakt brancheorganisatie Fedecom bekend. Ook Fendt doet het goed. New Holland heeft nog een inhaalslag te maken in het laatste kwartaal.
2 November 2021
trekker claas Mechanisatiebedrijf

Nieuws Mechanisatie

Prijs en levertijd machines lopen schrikbarend op

De mechanisatiesector blijft geplaagd door fors oplopende prijzen van grondstoffen en onderdelen. Ook de leveringen van onderdelen zijn sinds de coronapandemie nog niet terug naar het oude normaal. Dit kan ertoe resulteren dat de levertijd van een nieuwe trekker of machine oploopt tot wel 2 jaar.
11 Oktober 2021
trekker claas Mechanisatiebedrijf

Nieuws Mechanisatie

Mega-machineverkoop, maar onderdelen raken op

Agrarische machinefabrikanten hebben veelal maar weinig te lijden onder de coronacrisis. Vooral in Noord-Amerika zijn nieuwe trekkers, combines en werktuigen niet aan te slepen. De belasting op het leveren van onderdelen wordt daarmee steeds groter. Hier zijn wel flinke problemen merkbaar. Ook fabrikanten in Europa kampen met leveringsproblemen. Zo sluit Fendt noodgedwongen tijdelijk zijn deuren.
22 April 2021
trekker massey ferguson

Weerupdate Trekkers

Agco heeft grootse plannen met Massey Ferguson

Zo'n 1,5 jaar nadat Massey Ferguson zijn fabriekslocatie in het Franse Beauvais heeft uitgebreid, volgt er alweer een nieuwe expansieronde. Door de aankopen van de buurman, kan de fabriek flink worden vergroot. Dit om meer productie aan te kunnen.
6 Maart 2019
trekker

Nieuws Tech

Boeren kochten in 2018 minder trekkers

Er zijn in Nederland in 2018 ruim 2.800 trekkers verkocht, wat 5% minder is dan in 2017. Dat blijkt uit een nieuwe publicatie van brancheorganisatie Fedecom.
13 Februari 2019
bewaring schuur erf

Nieuws Tech

Trekker in 10 jaar tijd 20 procent duurder

De trekkerprijs is de afgelopen 10 jaar flink gestegen. Met een prijsstijging van circa 20% zijn trekkers, vergeleken met ander landbouwmateriaal, het meeste in prijs toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het Franse Nationaal Instituut voor Statistiek en Economische Studies (INSEE).
12 Februari 2019
trekker

Nieuws Tech

Trekkerverkoop laat daling van 5 procent zien

In de eerste helft van het jaar is de verkoop van trekkers in Europa met ongeveer 5% gedaald ten opzichte van de eerste helft van 2017. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie CEMA.
12 Oktober 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden