Bedrijfsnieuws Unilever

Rotterdam Unilever

Nieuws Kwartaalcijfers

Hogere verkoopprijzen helpen omzet Unilever

Unilever heeft het jaar met sterke cijfers afgetrapt. De omzet is fors gegroeid, vooral gedreven door hogere verkoopprijzen. Voor de rest van het jaar is de torenhoge inflatie het belangrijkste aandachtspunt.
28 April 2022
Unilever thailand Bankok

Nieuws Unilever

Unilever komt met plan om waardeketen te verbeteren

Unilever heeft afgelopen week een plan gepresenteerd om tot een inclusievere samenleving te komen en de levensstandaard van de waardeketen te verhogen. De voedingsmiddelengigant wil onder andere door een 'leefbaar loon' een stap in de goede richting zetten.
26 Januari 2021
Rotterdam Unilever

Achtergrond Fusie

Unilever krijgt mogelijk toch weer Nederlands tintje

Unilever heeft sinds deze week afstand genomen van de dubbele nationaliteit en is nu volledig Brits. Het hoofdkantoor staat niet meer deels in Rotterdam, maar volledig in Londen. Daarmee verliest het Nederlands bedrijfsleven een glanzende parel. Toch krijgt het levensmiddelenconcern in de toekomst mogelijk weer een Nederlands tintje, wanneer de foodtak verzelfstandigd wordt.
1 December 2020
Unilever

Nieuws Unilever

Unilever wil omzet vega-producten fors verhogen

Voedingsmiddelenproducent Unilever wil de omzet van haar vegan en vegetarische producten de komende jaren verhogen naar €1 miljard. Concreet betekent het dat de omzet van deze plantaardige vleesvervangers en zuivelalternatieven over de komende 5 tot 7 jaar moet vervijfvoudigen.
18 November 2020
deal akkoord overeenkomst

Nieuws Aviko

Aviko Rixona en Unilever sluiten overeenkomst

Aviko Rixona, onderdeel van Aviko, heeft een strategische overeenkomst gesloten met Unilever. Ook neemt Aviko Rixona een productielocatie in het Noord-Duitse Stavenhagen over van Unilever. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.
25 September 2020
rundvlees varkensvlees

Nieuws Bedrijfsovername

Unilever neemt de Vegetarische Slager over

Unilever heeft woensdag 19 december bekendgemaakt dat het de Vegetarische Slager heeft overgenomen. Jaap Korteweg, de oprichter van de Vegetarische Slager, zal actief blijven binnen de organisatie. De financiële details zijn niet gepresenteerd.
19 December 2018

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief