Bayer Crop Science

Bayer Cropscience

Aangeboden door Bayer Cropscience

'Basisplan bestrijding phytophthora overboord'

'Wat we van 2021 geleerd hebben is dat een seizoen nooit normaal verloopt. Onze plannen voor de Phytophthora-bestrijding hebben we bijvoorbeeld al heel gauw bij moeten stellen. De druk was zo hoog dat we al vroeg naar het zwaarste regime toe moesten.’’
8 April 2022
aardappelen akkerbouw aardappeloogst aardappelbewaring

Aangeboden door Bayer Cropscience

Propulse bij beste aanpak Alternaria in aardappelen

In aardappelen kennen we twee soorten Alternaria, te weten A. solani en A. alternaria. De A. solani is het meest voorkomend, maar in bepaalde rassen hebben we ook regelmatig te maken met A. alternaria.
31 Maart 2022
spuiten uien

Nieuws Gewasbescherming

Fandango toch beschikbaar voor uienteelt

Het is producent Bayer gelukt om de fungicide Fandango toegelaten te krijgen voor de uienteelt dit seizoen met behulp van een mineure wijziging. De uiensector vreesde voor grote problemen bij de ziektebestrijding in uien door het wegvallen van Fandango.
21 Maart 2022
Bayer Cropscience

Aangeboden door Bayer CropScience

Uitstekende resultaten met Serenade in aardappelteelt

Serenade heeft ook afgelopen jaar weer gezorgd voor positieve resultaten in de aardappelteelt. Over meerdere jaren zien we dat Serenade een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van de Nederlands aardappelteelt, zo blijkt uit onderzoek op ongeveer honderd praktijkpercelen samen met telers, adviseurs  en de aardappelketen.
18 Maart 2022

Aangeboden door Bayer Crop Science

Herken en erken, waar let je dit seizoen op als maïsteler?

Onkruidbestrijding bij het telen van maïs wordt steeds ingewikkelder. Crop advisor Sander Uwland van Bayer Crop Science geeft aan waar je als teler dit seizoen op moet letten.
15 Maart 2022
Bayer Cropscience

Aangeboden door Bayer Cropscience

'Duurzamer telen vraagt om innovatie'

'Dé sleutel voor duurzamer zetmeelaardappelen telen is innovatie – en dan vooral in de vorm van nieuwe, betere rassen. Daarnaast moeten we gewasbeschermingsmiddelen aan boord houden, want die hebben we naast teeltmaatregelen de komende jaren zeker nodig. Het idee dat we in 2030 zonder gewasbeschermingsmiddelen zouden kunnen is niet realistisch.‘’ Dat zegt Jans Klok, coördinator kennis & ontwikkeling bij Royal Avebe. 
9 Maart 2022
Bayer Cropscience

Aangeboden door Bayer Cropscience

Planttijd lelies voorjaar 2022

Na een natte en milde winter komt de lelie planttijd in zicht. Om te zorgen voor een goede en gezonde opbrengst is het van belang om voorafgaand aan het planten de actuele situatie van een perceel goed in kaart te brengen.
4 Maart 2022
Bayer

Nieuws Bayer

Flinke omzetgroei en weer zwarte cijfers voor Bayer

Het Duitse chemieconcern Bayer heeft een goed jaar achter de rug. Het bedrijf schrijft zwarte cijfers en de omzet is het afgelopen boekjaar met bijna 9% gestegen. Dat blijkt uit presentie van de jaarcijfers vandaag, dinsdag 1 maart.
1 Maart 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden