COV

Boerenbusiness Coronavirus

Achtergrond Coronacrisis

Het is bijna code rood op de vleesmarkt

In deze chaotische tijden worden slachterijen maximaal getest op hun flexibiliteit. De afzet richting de foodservice ligt vanwege de lockdowns in veel landen compleet op zijn gat, terwijl supermarkten ineens veel meer volume vragen. Richard de Mooij, secretaris bij de Centrale Organisatie van de Vleessector (COV), spreekt van 'code oranje'.
31 Maart 2020
Schnitzelgate Vegetarische Slager

Nieuws Vegetarische Slager

Stembus voor verwarrende productnamen

Met het openen van een online stembus roept De Vegetarische Slager consumenten op zich uit te spreken in de schnitzelgate-discussie. In de 'Alternatieve Verkiezingen', die parallel lopen aan de Europese verkiezingen, kan gestemd worden op de meest verwarrende productnamen.
16 Mei 2019
varkensvlees vlees

Nieuws Visie COV

Vleesloze week is vooral plantaardige promoweek

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) vindt de 'Week zonder Vlees', die maandag 11 maart van is gestart, geen maatschappelijk initiatief meer.
11 Maart 2019
Boerenbusiness

Nieuws Afrikaanse varkenspest

COV: 'Belgische toestanden in Nederland voorkomen'

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) heeft met zijn Chinese tegenhanger afspraken gemaakt omtrent een uitbraak van Afrikaanse varkenspest. Deze afspraken moeten het mogelijk maken om varkensvlees te blijven exporteren als in een van deze landen Afrikaanse varkenspest uitbreekt.
25 Februari 2019
varkensvlees vlees

Nieuws Reclame Code Commissie

'Campagne Wakker Dier is misleidend'

Op verzoek van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) heeft de Reclame Code Commissie (RCC) geoordeeld dat de campagne van Wakker Dier oneerlijk en misleidend is. Dat meldt COV dinsdag 11 december in een persbericht.
11 December 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden