Reorganisatie

FrieslandCampina

Nieuws Reorganisatie

FrieslandCampina sluit kaasfabriek in België

FrieslandCampina sluit in het Belgische Genk een kaasfabriek. Dit is onderdeel van de bezuinigingsronde die de zuivelcoöperatie, als gevolg van de coronacrisis, versneld doorvoert.
10 December 2020
rusland Danone

Nieuws Reorganisatie

Danone schrapt duizenden banen door coronacrisis

Zuivelgigant Danone kondigde zondag (22 november) aan te gaan snijden in het werknemersbestand. Er worden zo'n 2.000 banen geschrapt om de winstgevendheid een boost te geven. Net als vele andere bedrijven heeft ook Danone last van de coronacrisis.
23 November 2020
rabobank

Nieuws Reorganisatie

Rabobank trekt zich verder terug van het platteland

De helft van de vestigingen van de Rabobank verdwijnt. De verwachting is dat vooral de locaties op het platteland de deuren sluiten, een trend die al jaren zichtbaar is. Mede door de coronacrisis worden de filialen steeds minder bezocht.
12 November 2020
FrieslandCampina

Analyse Reorganisatie

Dit gaat er veranderen bij FrieslandCampina

Zuivelcoöperatie FrieslandCampina gaat reorganiseren en flink ook. Er wordt gesneden in de loonlijst en ook fabriekssluitingen zijn aangekondigd. Wat gaat er allemaal veranderen om een kostenbesparing van €100 miljoen per jaar te realiseren? 
11 November 2020
Danone

Nieuws Kwartaalcijfers

Danone start reorganisatie na tegenvallend kwartaal

De Franse zuivelgigant Danone heeft een flinke reorganisatie aangekondigd naar aanleiding van de tegenvallende resultaten uit het derde kwartaal. Mede door de coronacrisis liep de omzet met bijna 10% terug.
19 Oktober 2020
rob de lint

Nieuws NVWA

Inspecteur-generaal NVWA stapt op

De hoogste ambtenaar van de NVWA, inspecteur generaal Rob van Lint heeft de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit laten weten per 1 mei 2020 terug te treden. De ondernemingsraad heeft onvoldoende vertrouwen in hem.
11 Maart 2020
verbod slot gesloten dicht

Nieuws Reorganisatie

ForFarmers sluit 1 van de 14 Britse fabrieken

De Britse tak van voerconcern ForFarmers sluit in het laatste kwartaal van dit jaar de voerfabriek in Crewe, gelegen in het noordwesten van Engeland. De productie wordt overgeheveld naar 3 andere nabijgelegen locaties.
4 Juli 2019
beregenen Agrifoto biologisch Industriegroente Conserven spinazie

Nieuws Reorganisatie

Greenyard zet conserventak te koop

Het Belgische Greenyard zet zijn tak met conserven te koop. Tezamen met het schrappen van honderden banen hoopt het bedrijf de financiële cijfers terug in het zwart te krijgen. De conservengroentendivisie heeft 2 fabrieken in België en 1 in Nederland.
18 Maart 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief