Jaap Korteweg

zuivel kaas

Nieuws Plantaardige zuivel

Korteweg zet in op kaas zonder melk met Westland

Those Vegan Cowboys en kaasbedrijf Westland hebben aangekondigd tegen de zomer van 2021 een plantaardige smeerkaas op de markt te brengen. De smeerkaas wordt onder een nieuw merk verkocht waarvan de naam begin volgend jaar bekend gemaakt wordt, aldus de initiatiefnemers.
3 December 2020
Korteweg

Interview Jaap Korteweg

'Landbouw moet leren vooruit te kijken'

De toekomst van de landbouw zal volgens Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager, heel anders worden. Volgens hem is de oplossing voor de landbouw dat er geanticipeerd en verder vooruit gekeken moet worden. Een bedrijf als Avebe is daarin een goed voorbeeld, zo stelde hij op het 100-jarig jubileumfeest van de aardappelcoöperatie.
15 November 2019
Schnitzelgate Vegetarische Slager

Nieuws Vegetarische Slager

Stembus voor verwarrende productnamen

Met het openen van een online stembus roept De Vegetarische Slager consumenten op zich uit te spreken in de schnitzelgate-discussie. In de 'Alternatieve Verkiezingen', die parallel lopen aan de Europese verkiezingen, kan gestemd worden op de meest verwarrende productnamen.
16 Mei 2019
melk glas consumenten zuivel

Nieuws Zuivel

Vegetarische Slager broedt op koeloze melk

Jaap Korteweg, de oprichter van de Vegetarische Slager, loopt nog steeds met het idee om veganistische melk op de markt brengen.
9 April 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief