CNH Industrial

CNH neemt gps-specialist Raven over

Business Overname

CNH neemt gps-specialist Raven over

CNH Industrial – het moederbedrijf van New Holland, Case IH en Steyr – neemt de Amerikaanse fabrikant Raven Industries over. In Nederland kennen we Raven vooral als gps-specialist na de overname van SBG Precision Farming in 2014. Maar, het bedrijf is wereldwijd groot in allerhande elektronicatoepassingen voor de landbouw. Inmiddels ook autonomie.
21 Juni 2021
Precisielandbouw in nieuw bedrijf bij CNH

Tech Agxtend

Precisielandbouw in nieuw bedrijf bij CNH

CNH Industrial, het moederbedrijf van de trekkerfabrikanten New Holland, Case IH en Steyr, lanceert een nieuw bedrijf: Agxtend. Het zal de aftermarket precisielandbouwtechnieken daaronder scharen; onder meer scanners, sensoren en weerstations vallen binnen het portfolio.
4 December 2018
Gps laat dealerbedrijf veranderen

Gps laat dealerbedrijf veranderen

In 15 jaar tijd zijn we behoorlijk gewend en verwend geraakt door de komst van RTK-gps. Geen enkel ander land ter wereld heeft in zo'n rap tempo de innovatie omarmd die het leven van veel chauffeurs heeft veranderd. Toch staat RTK-gps slechts aan de start van zijn kunnen.
4 Januari 2018
Grootste RTK-netwerk groeit 50 systemen per dag

Grootste RTK-netwerk groeit 50 systemen per dag

CNH Industrial (CNHi), het bedrijf waar ook New Holland, Case IH en Steyr onder vallen, beschikt misschien wel over het grootste RTK-gps-netwerk ter wereld. Dagelijks neemt het aantal gebruikers toe. Hier gaat een enorm serviceapparaat achter schuil. Boerenbusiness kreeg een uniek kijkje in de keuken.
29 December 2017
CNH Industrial in de problemen door staking

CNH Industrial in de problemen door staking

Maandagochtend heeft een kleine groep medewerkers van de CNH Industrial fabriek in Antwerpen gestaakt. Samen met vakbond ABVV Metaal vragen ze aandacht voor de te hoge werkdruk. Langzaam breidde de staking uit, waardoor nu 80 procent van de 800 personeelsleden staakt. Dat heeft grote gevolgen voor Case IH en New Holland.
24 Maart 2017
CNH Industrial neemt Kongskilde Industries over

CNH Industrial neemt Kongskilde Industries over

CNH Industrial, onderdeel van de Fiat Group waar ook New Holland en Case IH onder vallen, maakt vandaag – 31 oktober – bekend Kongskilde Industries over te nemen. Daarmee komt een einde aan veel speculeren. Dat vooral New Holland zoekende was naar een machinefabrikant werd niet onder stoelen of banken gestoken.
31 Oktober 2016
Omzet CNH Industrial krijgt rake klappen

Omzet CNH Industrial krijgt rake klappen

Zoals verwacht moet ook machineproducent CNH Industrial het met flink wat minder inkomsten doen over het tweede kwartaal. De verkoop van nieuwe machines ging hard achteruit. Dat is vooral te danken aan lage verkoopcijfers in Noord en Zuid Amerika en de EMEA regio.
3 Augustus 2015

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief