Jumbo

supermarkt Jumbo

Nieuws Zuivelkeurmerk

Jumbo breidt zuivelaanbod Beter Leven keurmerk uit

Supermarktketen Jumbo heeft aangekondigd haar 1 ster Beter Leven zuivelassortiment uit te breiden met 5 nieuwe zuivelproducten. Het 1 ster keurmerk op zuivel werd pas vorig jaar geïntroduceerd. Jumbo was de eerste supermarktketen die zuivel met 1 ster in het schap heeft liggen.
23 Juni 2020
supermarkt Jumbo

Nieuws Retail

Verkoop supermarkten CZAV aan Jumbo afgerond

Coöperatie CZAV heeft de verkoop van haar Agrimarkt-supermarkten, inclusief de vastgoedlocaties, aan Jumbo donderdag 31 oktober afgerond. Met deze transactie heeft Jumbo alle zes Agrimarkt-supermarkten in Zuidwest-Nederland overgenomen. Voor welk bedrag is niet bekendgemaakt.
31 Oktober 2019
supermarkt Jumbo

Nieuws CZAV

Jumbo koopt de supermarkten van CZAV

Jumbo supermarkten neemt de supermarktketen Agrimarkt van CZAV over. CZAV wil alle aandelen en vastgoedlocaties aan Jumbo verkopen. Deze beslissing volgt omdat zo de toekomst van de Agrimarkt zekerder is.
15 Juli 2019
melk Jumbo Beter leven

Nieuws Zuivel

Eisen voor zuivel met Beter Leven-keurmerk bekend

De eisen voor de zuivelproducten met een '1 ster Beter Leven'-keurmerk zijn gepubliceerd. Er verschenen afgelopen week al diverse producten met dit keurmerk in de Jumbo, maar de supermarktketen heeft de zuivellijn maandag 15 april officieel aangekondigd.
16 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden