Belangenbehartiging

voer melkveebedrijf koeien

Nieuws Voerspoor

LNV veegt alternatief voerspoor van tafel

Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wil niet meegaan in het alternatieve voerspoor dat belangenbehartigers hebben aangedragen. Volgens het ministerie is de voorgestelde voermaatregel niet wenselijk en daarbij niet haalbaar.
30 Juni 2020
politiek DenHaag binnenhof tweedekamer

Nieuws Oproep belangenbehartigers

Overheid moet radicaal dieractivisme aanpakken

Een grote groep agrarische belangenbehartigers heeft de handen in 1 geslagen om stigmatisering en demonisering rondom de landbouw de kop in te drukken. In een brief aan de Tweede Kamer vraagt de groep om harder op te treden tegen acties van onder andere dierenactivisten.
18 Juni 2020
Boerenbusiness enquete

Enquête Belangenbehartiging

Eenheid, inhoud en beter luisteren naar achterban

Als een eenheid naar buiten treden, goed communiceren, resultaatgericht handelen en beter luisteren naar de achterban. Deze boodschap voor de agrarische belangenbehartigers loopt als een rode draad door de Boerenbusiness mini-enquête over de Nederlandse agrarische belangenbehartiging.
20 Mei 2020
Agrifirm protest boerenprotest trots

Boerenbusiness Mini-enquête

Hoe denkt u over de belangenbehartiging?

Hoe denkt u over de agrarische belangenbehartiging in Nederland? Geef uw mening en doe mee aan onze mini-enquête op Boerenbusiness.nl.
15 Mei 2020
boerenprotest

Nieuws Boerenprotest

Agractie wil geen tweede LTO zijn

Partijen die deelgenomen hebben aan de actie van 1 oktober slaan eigen wegen in. Stichting Agractie wil geen tweede LTO Nederland zijn, maar een daadkrachtige belangenbehartiger. Wel neemt de stichting bewust afstand van de plannen om bijvoorbeeld Schiphol te blokkeren.
3 Oktober 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox