Europese varkensexport

china varkensvlees

Inside varkens

Danish Crown ziet Chinese vraag verder aantrekken

Denemarkens grootste varkensvleesverwerker Danish Crown ziet op dit moment de Chinese vraag naar varkensvlees nog verder toenemen. De verkoopdirecteur van het bedrijf ziet gelijkenissen met de enorme vraag vanuit China in het najaar van 2019, toen varkensprijzen tot recordhoogte stegen.
7 April 2021
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Zuid-Korea voert import varkensvlees dit jaar op

Het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) verwacht dat Zuid-Korea de varkensvleesimport in 2021 verhoogt. In 2020 liep het importvolume van het land ten opzichte van 2019 juist met 26% terug. Zuid-Korea is exportbestemming nummer 4 voor de Europese Unie.
5 April 2021
slachterij varkensvlees

Nieuws Varkens

Brussel voorziet forse exportdaling varkensvlees

De Europese Unie houdt voor 2021 rekening met een daling van 10% in de export van varkensvlees. Dat blijkt uit de herfstrapportage van de Europese Commissie over de ontwikkelingen op de agrarische markten.
12 Oktober 2020
slachterij varkenshouderij varkensvlees

Nieuws varkens

Export varkensvlees uit EU flink in de lift

De export van varkensvlees vanuit de Europese Unie zal naar verwachting aan het einde van het jaar 12% hoger liggen dan afgelopen jaar. Voor 2020 wordt een vergelijkbaar exportniveau verwacht. Dat blijkt een recente publicatie van de Europese Commissie.
11 Juli 2019
export transport colombia Scheepvaart

Inside Varkens

USDA: 'Wereldwijde varkenshandel trekt aan'

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw schrijft dat de wereldwijde varkensvleesproductie de komende jaren gaat dalen, terwijl de export juist gaat toenemen. Dat blijkt uit de jaarlijkse prognose van het USDA over de wereldwijde varkenshandel.
17 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden