Varkens in Nood

varkens - agri

Nieuws Varkens

'Kinderreclame over varkensvlees is misleidend'

te informeren over varkensvlees en de productie daarvan gebruikt misleidende en onjuiste informatie', zo concludeerde het Beroepscollege Reclamecode in het hoger beroep tussen de Producenten Organisatie Varkenshouderij en Stichting Varkens in Nood. Daarmee volgt het de uitspraak die de Reclame Code Commissie afgelopen december al deed.
22 Maart 2021
Minister Ministerie Schouten landbouwminister Carola Schouten

Nieuws Varkensstapel

'Varkens in Nood vergelijkt verkeerde bronnen'

Varkens in Nood beweerde medio januari dat er in Nederland ruim 2,3 miljoen varkens meer worden gehouden dan bij de overheid bekend is. Volgens minister Schouten vergelijkt Varkens in Nood echter de verkeerde bronnen. 'Deze databases hebben elk een andere functie en een ander doel.'
3 Juli 2019

BB TV Feiten

Aantijging Varkens in Nood matcht niet met CBS-cijfers

Varkens in Nood suggereerde dat er een gat van 1 miljoen te vinden is tussen de Duitse importcijfers en de Nederlandse exportcijfers. Cor Pierik, de landbouwwoordvoerder van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), zegt dat de stelling niet aansluit op hun cijfers.
12 Februari 2019
varkenshouderij varkens - agri

Nieuws Varkensstapel

Varkenssector beticht van grootschalige fraude

Volgens Varkens in Nood worden in Nederland jaarlijks 2,3 miljoen varkens meer gehouden dan officieel is toegestaan. De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) wijst de beweringen naar de prullenbak.
22 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden