Engie

Aangeboden door ENGIE

Behoud productkwaliteit met condensdrogen

De animo onder akkerbouwers voor condensdrogen groeit. De technologie heeft zich zeker in het afgelopen natte najaar bewezen. Niet afhankelijk zijn van de buitenlucht zorgt voor stabiele bewaarcondities en daarmee een betere productkwaliteit, vertelt Marcel Bennink van ENGIE Refrigeration.
2 September 2020
Engie

Aangeboden door Engie

'Voorop in technologie en duurzaamheid'

De productkwaliteit en daarmee het bedrijfsresultaat van agrarisch ondernemers verhogen. Dat is de missie van ENGIE Refrigeration, dat haar oorsprong heeft liggen in de koeltechnologie. Condensdrogen is een van de recente innovaties van het bedrijf.
17 November 2019
Engie

Aangeboden door ENGIE

Condensdrogen: kwaliteit behouden én besparen

Veel meer controle over je product en het langer kunnen bewaren. Dankzij condensdrogen zijn telers in staat veel beter in te spelen op marktomstandigheden. De techniek is een aantal jaar geleden ontwikkeld door ENGIE Refrigeration.
16 Oktober 2019
Engie

Aangeboden door Engie

Mechanisch koelen als duurzame kiemremming

Het gebruik van de kiemremmer en herbicide chlorpropham (chloorprofam) is per 1 januari 2020 verboden. Een besluit van de Europese Commissie, waardoor veel telers voor een uitdaging komen te staan. Hoe behoud je de kwaliteit van je producten? Mechanische koeling en condensdrogen bieden een oplossing.
7 Oktober 2019
Engie

Aangeboden door Engie

9 kansen voor verduurzamen bewaring

Waar liggen mogelijkheden om de bewaring van agrarische producten te verduurzamen? ENGIE Refrigeration, specialist in koudetechniek en partner van de Boerenbusiness Gewastour, somt de kansen op.
17 September 2019

Aangeboden door Engie

Gas en energie besparen door condensdrogen

Akkerbouwers hebben de nodige uitdagingen om hun bewaarplaatsen toekomstbestendig te houden. Condensdrogen kan uitkomst bieden. Het gas en energiegebruik kan daardoor namelijk worden gereduceerd, vertelt Marcel Bennink van ENGIE Refrigeration. 
6 September 2019

Aangeboden door ENGIE

Drogen zonder onbetrouwbare buitenlucht

ENGIE Koudetechniek heeft inmiddels een tiental uien- en aardappelbewaringen met condensdroogtechniek uitgerust. De praktijkervaringen zijn goed, zo legt Marcel Bennink van ENGIE uit. Door de techniek kan het product 24 uur per dag gedroogd en gekoeld worden zonder daarbij onbetrouwbare buitenlucht te gebruiken.
29 Juli 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden