Jan Cees Vogelaar

Jan Cees Vogelaar

Nieuws Verkiezingen

Vogelaar wil Kamer in bij Forum voor Democratie

Jan Cees Vogelaar wil voor het Forum voor Democratie de Tweede Kamer in. De huidige voorzitter van onder meer de Stichting Mesdag Zuivelfonds staat op nummer 9 op de kiestlijst van de partij van Thierry Baudet.
31 Oktober 2020
Jan Cees Vogelaar

Interview Jan-Cees Vogelaar

Vogelaar: 'Nederlanders willen zo graag deugen'

Nederland gaat gebukt onder de stikstofcrisis. De natuur lijdt en de bouw ligt plat. Volgens Jan-Cees Vogelaar gaat echter het prima met de Nederlandse natuur, zegt hij in een interview met Foodlog.nl. Die ziet er mooi groen uit en dat wil de burger.
30 September 2020
Jan Cees Vogelaar Jaap Haanstra

Nieuws Boerenbusiness Poll

Veel steun voor Vogelaar en Haanstra als LTO-voorzitter

Een week geleden stelden Jan Cees Vogelaar en Jaap Haanstra zich kandidaat als nieuwe voorzitter van LTO Nederland. Een ruime meerderheid van de lezers van Boerenbusiness ziet dit duo wel zitten, zo blijkt uit een poll waar bijna 900 keer is gestemd.
28 Juli 2020

BB TV Vogelaar en Haanstra

'Als leden LTO verandering willen, steunen ze ons'

Jaap Haanstra en Jan-Cees Vogelaar hebben zich publiekelijk kandidaat gesteld als duovoorzitter van LTO Nederland. In een exclusief interview met Boerenbusiness lichten de twee hun plannen toe. 'Er wordt de agrarische sector groot onrecht aangedaan.'
22 Juli 2020
boos vuist boerenprotest

Nieuws Kandidaat voorzitters

Revolutie bij LTO? Dit willen Haanstra en Vogelaar

Jaap Haanstra en Jan-Cees Vogelaar, die zich publiekelijk hebben gekandideerd voor het voorzitterschap van LTO Nederland, willen de land- en tuinbouworganisatie onder hun bewind flink hervormen. Zij hebben een 10-puntenplan gelanceerd, waarin de 'boer en tuinder weer aan het roer' moet komen te staan.
22 Juli 2020
Jan Cees Vogelaar Jaap Haanstra

Nieuws Belangenbehartiging

Vogelaar en Haanstra gaan voor voorzitterschap LTO

Jaap Haanstra en Jan-Cees Vogelaar willen gedeeld voorzitter worden van LTO Nederland. De ervaren bestuurders hebben deze ambitie vandaag (woensdag 22 juli) bekend gemaakt op een persbijeenkomst in Nijkerk. Vogelaar en Haanstra hebben een 10-puntenplan voor de agrarische belangenbehartiging opgesteld, waarin LTO een centrale rol kan vervullen.
21 Juli 2020

BB TV Jan-Cees Vogelaar

'Uitplaatsen veebedrijven heeft amper effect'

Een dag na de presentatie van de stikstofberekeningen door het Mesdag Zuivelfonds, maakt voorzitter Jan-Cees Vogelaar de balans op. Hij merkt dat het RIVM weer wat heeft te verbergen, maar dat de resultaten van Mesdag impact hebben in de stikstofdiscussie. 'We zijn nog zeker 3 tot 4 jaar bezig.'
21 Februari 2020
Jan Cees Vogelaar

Nieuws Jan-Cees Vogelaar

'Kabinet moet stoppen met virtuele stikstofgame'

Deze virtuele stikstofgame brengt het beleid van het kabinet in beeld. Een beleid met zoveel onkunde die de veehouderij en het land in een crisis heeft gestuurd. Dat moet stoppen, zo zei Jan-Cees Vogelaar, voorzitter van het Mesdag Zuivelfonds, na de presentatie van de doorrekeningen van de RIVM-stikstofdata.
20 Februari 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox