DCA Groep

DCA

Aangeboden door DCA Finance

Handel op termijnmarkt biedt kansen

Nog nooit is het managen van prijsrisico's zo ingewikkeld geweest als de afgelopen twee jaar. Waar eerst Covid-19 de markt domineerde, is dat nu de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Goed gebruik van de termijnmarkt kan u helpen bij het managen van prijsrisico's.
23 Maart 2022
Edwin Burgers

Aangeboden door DCA

Hoe bevalt de online termijnmarkt training?

DCA Finance hield 4 maart een termijnmarkt training. Dit keer niet in een zaal, zoals voorgaande jaren, maar online vanuit een tv-studio.
24 Maart 2021

Aangeboden door DCA

Is oogstjaar 2020 nog te redden?

De Aardappeldemodagwerd dit jaar gehouden als online event. Edwin Burgers, directeur van DCA Groep, vertelde in zijn presentatie voor het Jonge Boeren Programma alles over het vermarkten van aardappelen en mogelijke strategieën in dit bijzondere jaar. Kijk zijn presentatie hier terug.
20 Augustus 2020
financieel beurs

Nieuws Marktinformatie

Boerenbusiness en DCA sluiten pact met Dow Jones

DCA Groep, waarvan marktdataleverancier DCA-Markets en Boerenbusiness.nl onderdeel zijn, heeft een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse Dow Jones Inc. voor de mondiale distributie van (agrarische) marktdata en content van DCA. 
9 Juni 2020
grafiek noteringen data beurs

Nieuws Deal Refinitiv

Wereldwijde distributie van marktdata DCA Groep

DCA-Markets en Refinitiv hebben een overeenkomst gesloten om intensief te gaan samenwerken in de mondiale distributie van (agrarische) marktdata en content van DCA Groep. 
27 Maart 2020
aardappelen aardappeloogst Agrifoto

Opinie Kees Maas

Wat als alles wel goed groeit?

Na 2018, blijkt ook 2019 een bijzonder jaar te worden. Droogte laat zijn sporen na en zorgt voor hoge kosten: daarbij is telen zonder beregening Russisch roulette.
28 Oktober 2019
financieel euro valuta biljetten

Nieuws Zuivelanalyse 2019

Vaste melkprijs: must voor producent en verwerker

De term 'risicomanagement' klinkt steeds vaker en luider in de zuivelsector. Het vastzetten van de melkprijs voor een langere periode kan een tool zijn om risicomanagement toe te passen. René van 't Riet, consultant bij DCA Groep, vertelt over deze prijsrisico's en hoe je daarop kan inspelen.
25 Juli 2019
AOV

Aangeboden door Boerenbusiness

Kies je wel of niet voor een AOV?

Veel agrarisch ondernemers kiezen ervoor zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, terwijl anderen dat niet doen. Die laatste groep wijst dan vaak op de hogen kosten die bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) komen kijken. Kies je nou wel of niet voor een AOV?
19 April 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox