Melkprijs Cono Kaasmakers

Cono

Inside Melk

Cono Kaasmakers doet schepje bovenop melkprijs

Cono Kaasmakers verhoogt de melkprijs voor februari, nadat het deze in januari ongemoeid liet. In de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker blijft de zuivelcoöperatie de hoogste maximale melkprijs behouden.
2 Maart 2021
Cono

Inside Melk

Cono Kaasmakers houdt melkprijs stabiel

De melkprijs van Cono Kaasmakers trapt het jaar 2021 af met een zijwaartse beweging. Daarmee houdt de zuivelverwerker de positie in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker voor nu vast.
2 Februari 2021
Cono

Nieuws CONO

CONO Kaasmakers produceert GMO-vrije kaas

CONO Kaasmakers zet een nieuwe stap in verduurzaming, de coöperatie produceert vanaf nu alleen nog maar kaas zonder GMO.
15 Januari 2021
Cono

Inside Melk

Melkprijs Cono Kaasmakers weer op pre-corona niveau

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs in november naar boven toe bijgesteld. Daarmee komt de uitbetalingsprijs nagenoeg weer op het niveau van voor de coronacrisis. 
4 December 2020
koeien Verenigde Staten herfst

Inside Melk

November maakt einde aan stijging melkprijs

Cono Kaasmakers en Bel Leerdammer hebben de melkprijs over oktober verhoogd. A-ware, die de melkprijs voor november bekend maakte, houdt deze stabiel.
4 November 2020
kaas Gouda kaas

Inside Melk

Bel Leerdammer omhoog in melkprijsvergelijker

Bel Leerdammer en Cono Kaasmakers hebben de uitbetalingsprijzen over september verhoogd. Bij Bel gebeurd dat door hogere vet- en eiwitprijzen, terwijl de Cono-melkprijs stijgt dankzij de...
9 Oktober 2020
handdruk Samenwerken hand

Nieuws Melk

CONO en Klaver breiden samenwerking verder uit

Klaver Kaas en CONO Kaasmakers breiden hun samenwerking uit en hebben een nieuwe onderneming genaamd 'Kaas van Noord-Holland' opgericht.
6 Oktober 2020
koeien

Inside Melk

Welke kaasmaker verhoogt de melkprijs?

Terwijl A-ware de melkprijs voor september voor de tweede keer op rij heeft verhoogd, heeft Cono Kaasmakers besloten de uitbetalingsprijs over augustus gelijk te houden. Hoe scoren de verwerkers in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness?
3 September 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief