JoinData

Boerenbusiness

Nieuws Samenwerking

JoinData bundelt krachten met Agrirouter

Het Nederlandse samenwerkingsplatform JoinData bundelt de krachten met Agrirouter, een Duits data-uitwisselingsplatform van een groep machinebouwers. Het doel van de 2 partijen is om gegevens 'grensoverschrijdend' uit te wisselen en de hele agrarische keten te vertegenwoordigen.
19 November 2019
diepploegen grondbewerking

Nieuws Expansie in akkerbouw

Cosun en Avebe sluiten aan bij dataplatform JoinData

De akkerbouwcoöperaties Cosun en Avebe zijn maandag 1 juli definitief toegetreden als lid van JoinData. Hiermee breidt de Wageningse datacoöperatie, die eerst actief was in de melkveehouderij, haar ledenbestand uit met akkerbouwers.
2 Juli 2019

BB TV Sener Celik

'We staan aan begin van agrarische datarevolutie'

De Nederlandse landbouwsector staat aan de vooravond van een stevige innovatieslag als het gaat om het toepassen van data. Daar is Sener Celik, de directeur van het dataplatform JoinData, van overtuigd. Het is waardevol voor de agrarisch ondernemer, maar ook bij data moet je je gezond boerenverstand niet loslaten.
17 Juni 2019
Lely

Weerupdate JoinData

Lely geeft boer meer grip op data

Machinefabrikant Lely gaat zich aansluiten bij de coöperatie 'JoinData'. Volgens het bedrijf krijgt de producent van de data: de boer, op deze manier meer inzicht in wie toegang heeft tot zijn bedrijfsgegevens. Een ondernemer kan zelf machtigingen uitschrijven of intrekken.
10 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden