LTO Melkprijsvergelijking

melk zuivel

Inside Melkprijsvergelijking

LTO: Europese melkprijs laat klein plusje zien

LTO Nederland komt met een verlate melkprijsvergelijker over november 2019. Waar de melkprijzen voor het nieuwe jaar al bekend zijn, werpen we toch een blik op de Europese prijzen.
10 Januari 2020
melk zuivel melkveebedrijf

Inside Melk

Seizoentoeslag nekt Danone in melkprijsvergelijking

In de afgelopen maanden noteerde de Franse zuivelverwerker Danone steevast in de top 3 van de LTO Melkprijsvergelijking, maar daar is in oktober verandering in gekomen. De overige verwerkers weten hun posities goed vast te houden.
29 November 2019
melk zuivel

Inside Melk

Melkprijs pakt in 2019 lager uit

De gemiddelde melkprijzen van FrieslandCampina en Arla pakken in 2019 lager uit dan vorig jaar, zo is de verwachting van LTO Nederland.
1 November 2019
melk zuivel melkveebedrijf melkverwerking

Inside Melk

Sodiaal stijgt naar top 3 in melkprijsvergelijking

De Franse zuivelverwerker Sodiaal heeft in de maand augustus de top 3 van de melkprijsvergelijking van LTO Nederland betreden. Doordat de meeste zuivelaars hun melkprijs in deze maand hebben laten staan, houden de meeste verwerkers de positie deze maand vast.
27 September 2019
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Inside Melk

Bel Leerdammer klimt in melkprijsvergelijking

In de vernieuwde melkprijsvergelijking van Boerenbusiness heeft Bel Leerdammer terrein gewonnen. De vernieuwde melkprijsvergelijking is bedrijfsspecifiek te maken door de vet- eiwitgehaltes en jaarleveranties naar uw eigen situatie aan te passen. Daarnaast is A-ware aan het overzicht toegevoegd.
5 September 2019
FrieslandCampina

Inside Melk

FrieslandCampina keldert in melkprijsvergelijking

De melkprijs van zuivelcoöperatie FrieslandCampina kan over juli niet concurreren met de andere Europese melkverwerkers, waardoor de coöperatie gezakt is in de melkprijsvergelijking van LTO Nederland. Daarentegen zetten de Franse zuivelaars juist flinke stappen omhoog.
30 Augustus 2019
rusland Danone

Inside Melk

Danone maakt grote sprong in melkprijsvergelijking

De melkprijsvergelijking van LTO Nederland toont aan dat de gemiddelde Europese melkprijs nog steeds boven het niveau van vorig jaar ligt. De Franse zuivelverwerker Danone laat deze maand de grootste stijging zien, waardoor het naar de tweede plaats klimt.
2 Augustus 2019
melken melkveebedrijf koeien

Inside Melk

Hochwald-boer beurt in Nederland meer melkgeld

De Duitse zuivelcoöperatie Hochwald kon, in de onlangs gepresenteerde LTO-melkprijsvergelijking, lang niet mee met FrieslandCampina en Aware qua uitbetaling van melkgeld in 2018. Het gat lag respectievelijk op ruim 2 en bijna 1,5 cent per kilo melk. De circa 140 Nederlandse Hochwald-boeren ontvangen echter circa een cent meer melkgeld dan hun Duitse collega's. Hoe zit dat?
17 Juli 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden