Bedrijfsnieuws ForFarmers

ForFarmers

Nieuws Kwartaalcijfers

ForFarmers gaat scherper op de kosten letten

De resultaten van ForFarmers in het eerste kwartaal staan opnieuw in het teken van volumekrimp. Om het rendement te bewaken, is ForFarmers daarom recent een reorganisatie gestart. Concrete kostenreductiegetallen worden daarbij niet genoemd.
4 Mei 2023
brok brokken varkensvoer

Nieuws Voer

Leden FromFarmers zien nabetaling tegemoet

Leden van de coöperatie FromFarmers, de grootste aandeelhouder van het beursgenoteerde voerbedrijf ForFarmers, krijgen over het afgelopen jaar €3,17 per benut voerequivalent uitgekeerd.
20 April 2023
Pieter Wolleswinkel

Interview Pieter Wolleswinkel

‘We willen als ForFarmers onze leidende rol behouden’

Met Pieter Wolleswinkel heeft ForFarmers uit eigen gelederen een CEO aangesteld voor de langere termijn. Hij mag het beursgenoteerde voerbedrijf de komende jaren door uitdagende tijden gaan leiden. Zijn benoeming begin april was een onverwachte wending, maar ergens geen verrassing. 'Ik vind het een enorme eer om ForFarmers te mogen leiden. Het doel is om de vorig jaar aangepaste strategie gezamenlijk ten uitvoer te brengen.'
19 April 2023
ForFarmers

Nieuws Voer

ForFarmers trekt zich terug uit België

Veevoerconcern ForFarmers is voornemens de activiteiten in België te verkopen aan Arvesta. Met de verkoop verdwijnt 420.000 ton uit het portfolio, waarvoor €25 miljoen wordt geïncasseerd. De verkoop kan gezien worden als een opvallende stap die afwijkt van van het DNA van het bedrijf. 
4 April 2023
Pieter Wolleswinkel

Analyse Voer

ForFarmers kiest met Pieter Wolleswinkel in belang boer

Over de vele wisselingen binnen het management van ForFarmers in de afgelopen maanden valt bijna een boek te schrijven. Met Theo Spierings dacht het beursgenoteerde veevoerconcern een zwaargewicht te hebben om de boel weer op de rit te krijgen, maar persoonlijke omstandigheden gooien roet in het eten. Nu mag boerenzoon Pieter Wolleswinkel (1977) de kar gaan trekken. De potentie als eindverantwoordelijke heeft hij zeker, maar deze zware rol komt waarschijnlijk eerder dan hem lief was.
3 April 2023
ForFarmers

Nieuws Veevoer

Theo Spierings per direct weg bij ForFarmers

Theo Spiering is wegens gezondheidsredenen gedwongen op te stoppen als CEO bij ForFarmers. Hij wordt permanent opgevolgd door Pieter Wolleswinkel. Daarmee lijkt er na een reeks wisselingen duidelijkheid te ontstaan in de top van het beursgenoteerde veevoerconcern.
3 April 2023
ForFarmers

Achtergrond Jaarcijfers 2022

ForFarmers wil scoren met biologisch en bijproducten

Aan alles proef je dat ForFarmers - naast de grootste mengvoerfabrikant in Europa - ook marktleider wil worden op duurzaamheid. Biologisch en bijproducten moeten het antwoord worden op de mengvoerafzet die in 2022 opnieuw fors terugliep. Met Theo Spierings als nieuwe kapitein aan boord wil de beursgenoteerde veevoerreus een andere richting inslaan, zo werd bij de toelichting op de vandaag gepubliceerde jaarcijfers ook opnieuw bevestigd door COO Pieter Wolleswinkel (links) en CFO Roeland Tjebbes. 
23 Februari 2023
ForFarmers

Nieuws Jaarcijfers 2022

ForFarmers ziet voerafzet fors slinken in roerig jaar

ForFarmers heeft in 2022 behoorlijk minder voer afgezet dan in het jaar daarvoor. Ondanks de fors gestegen prijzen voor voergrondstoffen en energie weet het beursgenoteerde veevoerconcern in een roerig jaar de winstteruggang te beperken. Het dividend gaat wel wat omlaag.
23 Februari 2023

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox