Bedrijfsnieuws ForFarmers

Chris Deen

Nieuws Benoeming

ForFarmers haalt nieuwe topman op bij Aviko

Chris Deen wordt per 1 juli de nieuwe topman van voerconcern ForFarmers. Deen, nu nog CEO van fritesconcern Aviko, volgt Yoram Knoop op. De raad van commissarissen heeft Deen voorgedragen. Om de nieuwe CEO van ForFarmers te benoemen, wordt een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering bijeengeroepen. 
13 April 2022
ForFarmers

Achtergrond ForFarmers

CFO Tjebbes voorlopig tussenpaus bij ForFarmers

Vanaf half april zit ForFarmers zonder CEO. Huidig directeur Yoram Knoop stopt namelijk op 14 april na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, zo werd vorig jaar november al aangekondigd. In tussentijd heeft het beursgenoteerde veevoerconcern nog geen nieuwe topman aan de haak geslagen. CFO Roeland Tjebbes neemt - onder uitdagende marktomstandigheden - voorlopig de honneurs waar.
1 April 2022
ForFarmers

Nieuws Beurs

ForFarmers schort inkoop aandelen voorlopig op

ForFarmers stopt voorlopig met het inkopen van eigen aandelen. Dat meldt het bedrijf vandaag voorbeurs in een persbericht.
15 Maart 2022
ForFarmers

Nieuws ForFarmers

Verkoopadvies drukt koers ForFarmers verder terug

De koers van ForFarmers staat opnieuw onder zware druk. Beleggers maken zich grote zorgen over het verdienmodel van het bedrijf nu de inkoopprijzen voor grondstoffen en energie in record tempo stijgen. 
9 Maart 2022
Pieter Wolleswinkel

Interview Pieter Wolleswinkel

'ForFarmers focust dit jaar op bestaande markten'

ForFarmers heeft gisteren, donderdag 24 februari, haar jaarcijfers over 2021 gepresenteerd. Het bedrijf heeft een naar eigen zeggen 'turbulent' jaar afgesloten met lagere resultaten. Pieter Wolleswinkel, de COO van Nederland en België van ForFarmers, over de impact van de oorlog in Oekraïne, de uitdagende marktomstandigheden, de situatie in het Verenigd Koninkrijk met brexit, de zorgen van beleggers en de stand van zaken in overnames.
25 Februari 2022
ForFarmers

Nieuws Jaarcijfers

ForFarmers ziet volume krimpen en kosten stijgen

ForFarmers heeft een lastig jaar achter de rug. Hoewel de omzet steeg, als gevolg van in de keten doorgegeven hoge prijzen voor grondstoffen, zorgde een stijging van de kosten voor flink lagere marges en gedaalde EBITDA. Het concern voorziet hoge kosten voor grondstoffen en energie door de 'zorgwekkende situatie in Rusland en Oekraïne.'
24 Februari 2022
Marijke Folkers

Nieuws Voordracht

Folkers lost Addink af als commissaris ForFarmers

ForFarmers draagt Marijke Folkers-In 't Hout voor als lid van de raad van commissarissen (RvC). De agrarisch ondernemer, met een gemengd bedrijf in Veendam, is onder meer ook voorzitter van de RvC van Royal Avebe. Zij vervangt Sandra Addink die na drie zittingstermijnen aftreedt.
3 Februari 2022
ForFarmers kunstmest Agrifoto3

Achtergrond Beurs

Koers ForFarmers blijft laag, ondanks eigen inkoop

Toen ForFarmers bijna 3 weken geleden het inkoopprogramma van eigen aandelen afkondigde, ging de koers aanvankelijk snel omhoog. Het aandeel weet vooralsnog niet door te stoten naar boven en blijft onder €4 noteren.
20 December 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief