Trendrapport Varkens & Voer

Trendrapport Varkens & Voer Pro

Varkensprijs: het spel is op de wagen

De varkensmarkt heeft wilde weken achter de rug, waarbij de prijzen flink terrein hebben gewonnen. Vanwege Pasen maken de noteringen nu een pas op de plaats. Wat betekent dit voor de biggenprijzen, wat zijn de verwachtingen voor de komende maanden?
24 April 2019

Trendrapport Varkens & Voer Pro

Op de varkensmarkt breken betere tijden aan

Het voorjaar is nog maar net begonnen en de varkensmarkt maakt zich al klaar voor een hete zomer. De prijzen zijn aan een opmars begonnen, waarvan het einde waarschijnlijk nog lang niet in zicht is. Wat zijn de verwachtingen, en wat betekent dit voor de biggenprijzen?
21 Maart 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Varkensmarkt staat in het teken van krapte

Bijna 4 maanden lang was er op de varkensmarkt geen spoor van prijsreuring te bespeuren, totdat de Internetbeurs eind januari de stilte doorbrak.
24 Februari 2019

Trendrapport Varkens & Voer

Varkensprijs ontwaakt uit diepe winterslaap

De stijgende temperaturen zijn merkbaar op de varkensmarkt. De noteringen waren de laatste maanden vastgeroest, maar de opwaartse lijn is ingezet. Wat doet dit met de biggenprijzen?
21 Februari 2019
slachterij varkenshouderij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Slachtcijfers tonen loodzware varkens

Wat het meeste opvalt uit de slachtcijfers, is dat de varkens op het moment loodzwaar zijn. Het gemiddelde Nederlandse slachtgewicht noteert bijna 100 kilo.
26 Januari 2019

Trendrapport Varkens & Voer

Varkensprijs: het kan vriezen, het kan dooien

De vraag is wanneer de stabiele varkensprijs een richting kiest, en welke richting dat dan is. Daarover verschillen de meningen in de markt. De richting die de varkensprijs kiest, is ook bepalend voor de situatie op de biggenmarkt.
25 Januari 2019

Trendrapport Varkens & Voer

Varkensprijs niet eerder zo stabiel

De varkensprijzen noteren al weken stabiel en een dergelijk stabiele periode kwam de afgelopen jaren niet vaak voor. De biggenprijzen daarentegen zitten in de lift en hebben het prijsdal achter zich gelaten. En wat zijn de ontwikkelingen op de mest- en voermarkt? 
27 December 2018

Trendrapport Varkens & Voer

Biggenmarkt klimt uit prijsdal

De biggenprijzen zijn aan het stijgen en klimmen daarmee op uit een prijsdal. Op de varkensmarkt is juist nauwelijks prijsreuring te bespeuren. Wat kunnen we verwachten in december?
29 November 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden