SIMA 2019

Fotoreportage Sima 2019

Slimmere zaaimachines, niet groter

Wie een rondje over de Sima loopt, langs de vele aanbieders van zaaimachines, kan niet anders concluderen dan dat groot, groter, grootst op zijn retour is. Verschillende fabrikanten komen met kleinere, en vooral slimmere, modellen.
25 Februari 2019

Fotoreportage Sima 2019

Nieuwe trekkermerken en modellen op Sima

Het Chinese YTO bouwt zijn zware trekkers nu in Frankrijk en daarom introduceert het een nieuw merk: Mancel. Het andere grote trekkernieuws komt van Case IH, want zij onthulden de Versum CVXDrive.
24 Februari 2019
SIMA

Weerupdate SIMA

Wat heeft de Sima te bieden?

Zondag 24 februari trapt de 2-jaarlijkse Sima in Parijs weer af. Het wordt ook wel het 'zusje' van de Agritechnica genoemd en bijna alle internationale fabrikanten laten zich daar zien. Maar, welke innovaties zijn er die een Nederlandse akkerbouwer of (melk)veehouder interesseren?
21 Februari 2019

Aangeboden door SIMA

Meer aandacht voor veehouderij op Sima

De Franse landbouwbeurs Sima (24 tot en met 28 februari) richt zich van oudsher op landbouwmechanisatie, maar tijdens de editie in 2019 ligt de focus juist op de rundveehouderij. Coen Rosdorff van Promosalons legt uit wat de Sima aantrekkelijk maakt en wat dit jaar nieuw is.
31 Januari 2019
Case IH

Weerupdate Trekkers

Cabine in nieuwe Case IH Magnum op de schop

Case IH toont in februari een nieuwe versie van de populaire zware trekkerserie 'Magnum', die na de Amerikaanse lancering ook in Europa zal arriveren. In het nieuwe model gaan cabine en bediening volledig op de schop.
14 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden