Aardappelmarkt

Inside Aardappel

Aardappelmarkt gaat richting kiezen

Welke richting gaat de aardappelmarkt kiezen in deze week 27 van dit jaar? Hierover en meer, vertelt DCA-marktexpert Edwin Burgers in zijn wekelijkse marktupdate. Hoe ziet de aardappelmarkt er de komende tijd uit?
5 Juli 2021

Inside Aardappel

Groeizaam weer duwt aardappelmarkt in het rood

Het weer van de laatste tijd laat zijn sporen achter. Hoe gaat de markt zich ontwikkelen? Dat vertelt DCA-marktexpert Edwin Burgers in zijn wekelijkse update van de aardappelmarkt.
28 Juni 2021
aardappelen Boerenbusiness

Inside Aardappelen

Aardappelen winnen terrein in Midden-Oosten

Het Midden-Oosten staat niet bepaald bekend als regio waar veel aardappelen worden geteeld. Toch groeien er al op flinke schaal aardappelen. Diverse landen hebben plannen met de aardappelteelt te beginnen of deze uit te breiden. Met het opzetten van een eigen teelt en vooral de verwerkende industrie worden - zo is de gedachte - banen gecreëerd, het inkomen van de boeren verhoogd en de economie versterkt.
28 Juni 2021

Inside Aardappel

Weerextremen domineren aardappelmarkt

Het weer domineert de aardappelmarkt, vertelt DCA-marktexpert Edwin Burgers in zijn wekelijkse marktupdate. Hoe gaat de markt de komende weken daarop reageren?
21 Juni 2021

Inside Aardappelen

Aardappelmarkt zit in een vacuüm

De aardappelmarkt trekt vacuüm, vertelt DCA-marktexpert Edwin Burgers in zijn wekelijkse toelichting. Hoe ziet de aardappelmarkt er de komende weken uit?
14 Juni 2021

Inside Aardappelen

Aardappelmarkt zit in spagaat

Bijzondere cijfers op de aardappelmarkt. Het weer is de koopman lijkt het en de aardappelmarkt zit in een spagaat vertelt DCA-marktexpert Edwin Burgers. In deze video-update hoor je meer over de huidige ontwikkelingen in de aardappelmarkt.
7 Juni 2021

Inside Aardappel

Prijzen op aardappelmarkt in de versnelling

Er gebeurt van alles op de aardappelmarkt. Volop optimisme richting volgend jaar. Houden we dit vast? DCA-marktexpert Edwin Burgers geeft zijn analyse over de fysieke en termijnmarkt van fritesaardappelen.
31 Mei 2021

Inside Aardappel

Op de aardappelmarkt is de 20 euro in beeld

De markten bewegen zich opwaarts, is de €20 definitief in zicht? DCA-marktanalist Kees Maas schetst de stand van zaken en het perspectief voor de aardappelmarkt de komende week.
25 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden