Varkensexport VS

pesos

Nieuws Varkensexport

Mexico is het nieuwe China voor varkenssector VS

Net als Europa heeft ook de Amerikaanse varkenssector last van de Chinese vraaguitval. In tegenstelling tot de exporteurs hier heeft de VS wel een alternatieve bestemming. Buurland Mexico is namelijk het nieuwe China voor de Amerikaanse varkensexport.
21 December 2021
pesos

Inside Varkens

Varkensexport VS floreert dankzij Mexico

De Amerikaanse exportcijfers van varkensvlees blijven hoge ogen gooien. In augustus werd zo'n 225.000 ton vlees geëxporteerd. Dit is een recordexportvolume voor specifiek deze maand. Mexico is groot afnemer, China neemt wel beduidend minder volume af.
8 Oktober 2021
slachterij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Varkensvleesexport VS herpakt recordtempo

Amerika exporteert over heel 2020 fors meer varkensvlees dan vorig jaar, terwijl de uitvoer vorig jaar ook al goede resultaten behaalde. Gezien de coronacrisis is dit een opvallende ontwikkeling. China is en blijft een grote afnemer van Amerikaans varkensvlees, maar ook andere landen worden steeds belangrijker.
10 November 2020
slachterij varkensvlees

Nieuws Handel

VS exporteren record aan varkensvlees

De Verenigde Staten hebben vorig jaar fors meer varkensvlees uitgevoerd. Zowel het volume als de waarde van de export zijn gestegen, een beweging waar vooral China een stevige vinger in de pap had. De export van rundvlees lag daarentegen in 2019 onder het niveau van het jaar ervoor.
13 Februari 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden