Biologische peenmarkt

biologisch

Analyse biologisch

Handel in biologische peen zo goed als over

De biologische markten kunnen als rustig worden beschouwd vergeleken de eerdere weken. Dat heeft vooral te maken omdat voor biologische peen geen notering meer te maken is. De stemming blijft positief.
29 Maart 2023
aardappelen Albert Heijn biologisch

Analyse biologisch

Stemming blijft positief op biologische markten

De prijsrally mag dan wat bekoeld zijn op de biologische markten maar de stemming blijft positief. Wederom stijgen de prijzen licht en ook op de biologische aardappelmarkt lijkt er wat te veranderen.
22 Maart 2023
uien uienexport

Analyse Biologisch

Weinig verandering in prijs op de biologische markten

De forse prijsstijgingen die afgelopen periode zichtbaar waren op de biologische markt, vlakken wat af. Daarmee lijkt er op dit moment een prijsplafond te zijn voor biologische uien en peen. Bij aardappelen is het plafond al geruime tijd bekend.
15 Maart 2023
peen

Analyse biologisch

Honger naar biologische peen nog niet gestild

8 Maart 2023
peen peenoogst

Analyse biologisch

Biologische peen blijft grote sprongen maken

Met een sterke vraag naar biologische peen en krappe voorraden maakt de prijs opnieuw een forse stap naar boven. Daarentegen hebben biologische uien moeite om met de gangbare markt mee te komen en gebeurd er op de aardappelmarkt vrijwel niets.
1 Maart 2023
aardappelen Albert Heijn biologisch

Analyse biologisch

Markt biologische aardappel zakt verder weg

De biologische aardappelmarkt verloopt stroef en het vertrouwen wordt aangetast. Bij de biologische peen- en uienmarkt is daar geen sprake van.
22 Februari 2023
peen

Analyse biologisch

Interesse in biologische peen blijft toenemen

Wie nog vrij is met zijn partij biologische peen kan een hogere prijs verwachten. De vraag blijft toenemen en doet een stap omhoog. Dat geldt (nog) niet voor biologische aardappelen en uien.
16 Februari 2023
peen peenoogst

Analyse biologisch

Weinig handel, maar telers tanken vertrouwen

Er is op dit moment relatief weinig handel op de biologische markten, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt. Telers blijven vertrouwen tanken in de huidige markt, vooral bij biologische peen. Kopers reageren voorzichtig maar zitten ook niet stil.
8 Februari 2023

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox