JA21

tweedekamer verkiezingen

Nieuws Verkiezingen

Jan Cees Vogelaar hoopt op voorkeurstemmen

Jan Cees Vogelaar, de landbouwman van JA21, hoopt met voorkeurstemmen alsnog in de Tweede Kamer te komen. Jan Klink, de beoogd landbouwwoordvoerder van de VVD, viert de eclatante overwinning, maar zit nog wel in spanning. En SGP-Kamerlid Roelof Bisschop hoop dat er in de coalitie-besprekingen voldoende speelruimte is voor de Nederlandse landbouw.
18 Maart 2021
Jan Cees Vogelaar

Interview Jan Cees Vogelaar

'We weten niet of het stikstofprobleem bestaat'

Een debutant op op het Binnenhof, maar zeker geen onbekende. Met ruime bestuurlijke ervaring binnen de agrarische sector, zijn er maar weinig agrarisch ondernemers die Jan Cees Vogelaar (59) niet kennen. Eerst stond hij op de lijst van FvD, maar naar de strubbelingen daar, nu op nummer 7 van de lijst van JA21.
3 Maart 2021
Brussel Europese Commissie

Politiek JA21

JA21 wil geen ongezonde hang naar het extreme

Het conservatief liberale verkiezingsprogramma van de nieuw opgerichte partij JA21 wijkt wat betreft het landbouwdossier op onderdelen enigszins af van het geluid dat het Forum van Thierry Baudet laat horen. Het is een programma zonder ongezonde hang naar het extreme, schrijft de voorzitter van de programmacommissie Nicky Pouw-Verweij in het voorwoord.
19 Januari 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox