Webinar

acconavm

Aangeboden door Flynth

Herwaardering van landbouwgrond

Herwaarderen van landbouwgrond is mogelijk als zich een bijzondere omstandigheid voordoet. Vaak speelt het aangaan van een samenwerkingsverband of het wijzigen van de voorwaarden van een reeds bestaand samenwerkingsverband hierbij een rol, zoals blijkt uit de casus van vader Bas en zoon Freek.
25 Januari 2022
acconavm

Aangeboden door accon■avm

Prinsjesdag, dit verandert voor u en uw onderneming

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren.
24 September 2021
acconavm

Aangeboden door accon■avm

Ondernemerswebinar Prinsjesdag 2021

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren en op Prinsjesdag 2021 aandacht krijgen. Tegelijkertijd hebben we nog steeds een demissionair kabinet. Wat heeft dit najaar voor u in petto?
20 September 2021
Countus

Aangeboden door Countus

Is jouw onderneming toekomstproof?

De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan de laatste jaren erg hard. Het lijkt wel of agrarische ondernemers versneld voor nieuwe keuzes komen te staan om hun bedrijven toekomstproof te houden.
24 Februari 2021
Planetproof

Achtergrond PlanetProof

Staan neuzen ooit dezelfde kant op bij PlanetProof?

Hoe Boerproof is PlanetProof? Dat was de hoofdvraag tijdens het webinar dat Boerenbusiness en Foodlog donderdag 11 februari organiseerden. En die vraag moest nodig gesteld worden. Immers, de kritiek op het keurmerk is niet mals en neemt alleen maar toe.
16 Februari 2021
Planetproof

Special Webinar

Hoe Boerproof is PlanetProof?

Boerenbusiness en Foodlog houden 11 februari van 19:30 tot 21:00 uur een webinar met deskundigen over het keurmerk On the Way to Planet Proof.
29 Januari 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox