Kaasmarkt 2021

kaas vlag

Analyse Kaas

Wordt harde lockdown een hindernis voor kaasmarkt?

Zelden lag de zuivelmarkt er zo solide bij als nu. Ook de hoge kaasprijzen voelen vast aan. De 'zachte lockdown' lag de markt geen strobreed in de weg, maar een volgend obstakel dient zich aan nu Nederland in een 'harde lockdown' zit.
22 December 2021

Inside Melk

Opmars zuivelprijzen nog niet ten einde

De zuivelprijzen blijven hard oplopen. Een einde van de rally is nog niet in zicht, vertelt Wouter Baan. De opmars kent echter ook verliezers. 
23 September 2021
kaas Cheddar

Nieuws Kaas

Kaas was vorig jaar zeer populair onder de Britten

Door de coronacrisis moest afgelopen jaar meer thuis gekookt worden. In Groot-Brittannië heeft het geleid tot een bijzonder grote toename in de kaasverkoop. De nieuwste gegevens van marktbureau Kantar tonen dat de verkoop van verschillende kazen in volume met 15% is gestegen en de waarde nam met bijna 17% toe. Het jaar 2020 is daarmee een recordjaar.
19 Maart 2021
zuivel kaas

Nieuws Food

Cono zet ook in op vegetarische markt

Na onder meer Westland Kaas, zet ook Cono Kaasmakers in op de vegetarische markt. De kaasmaker laat weten dat bijna alle kazen voor de versspeciaalwinkels en -markten vanaf maart worden gemaakt met vegetarisch stremsel. Komende periode breidt dit aanbod verder uit met de jonge kazen en de leeftijdskazen.
18 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden