Melkprijs Laiterie des Ardennes

Milcobel

Nieuws melk

Belgische zuivelaars zetten laatste stap omlaag

Zowel Milcobel als Laiterie des Ardennes (LDA) verlagen hun nieuwe melkprijzen nog één keer, in de verwachting dat daarmee de bodem is bereikt. Bij Milcobel gaat het om de melkprijs voor oktober, bij LDA om die voor september.
18 Oktober 2023
belgie

Nieuws melk

Belgisch LDA haalt weer iets van melkprijs af

De Belgische zuivelcoöperatie LDA verlaagt de voorschotprijs over de maand augustus met zo'n 2,7%. Het is de derde stapsgewijze verlaging op rij sinds mei.
18 September 2023
kaas mozzarella

Nieuws Melk

Belgisch LDA maakt sprong met mozzarellafabriek

De Belgische zuivelcoöperatie LDA heeft vorig jaar een enorme sprong gemaakt in omzet en winst. Dit komt door zowel de sterk gestegen zuivelmarkt als door de ingebruikname van een nieuwe mozzarellafabriek in Badour.
25 Augustus 2023
belgie

Nieuws Melk

LDA verlaagt melkprijs juli met kleine stap

Coöperatie Laiterie des Ardennes verlaagt de melkprijs over juli met €1,00 per 100 liter. Dit heeft de onderneming aan de leden bekend gemaakt. Daarmee blijft de melkprijs dus dalen.
16 Augustus 2023
Milcobel

Nieuws Melkprijsvergeljker

Milcobel en LDA zetten melkprijs verder omlaag

De twee Belgische coöperaties Milcobel en LDA verlagen beide hun melkprijzen, de eerste over juli, de tweede over juni. De situatie op de zuivelmarkt als geheel laat geen andere keuze toe.
19 Juli 2023
melkveebedrijf koeien jongvee belgie

Nieuws melk

Belgisch LDA stabiel en verbetert positie

Laiterie des Ardennes heeft de melkprijs over de maand mei voor de derde maand op rij stabiel gehouden. Daarmee verbetert de relatieve positie van het bedrijf in de Belgische zuivelsector.
15 Juni 2023
melkpoeder

Nieuws melk

Belgisch Solarec nieuwe aanbieder op GDT

Zuivelbedrijf Solarec, grotendeels in eigendom van Laiterie des Ardennes, gaat product aanbieden op het GDT-platform. Waarschijnlijk gebeurt dat vanaf de komende nazomer, waarbij magere melkpoeder (SMP) als eerste wordt aangeboden. Nadere details worden nog uitgewerkt.
14 Juni 2023
melkveebedrijf koeien jongvee belgie

Nieuws melk

Belgisch LDA roept melkprijsdalingen halt toe

Het Belgische LDA roept een halt toe aan de reeks van melkprijsdalingen die in oktober vorig jaar inzette. De coöperatieve onderneming houdt de melkprijs voor april op hetzelfde niveau als voor maart.
15 Mei 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden