Melkprijs Laiterie des Ardennes

kaas mozzarella

Nieuws Melk

Belgisch LDA maakt sprong met mozzarellafabriek

De Belgische zuivelcoöperatie LDA heeft vorig jaar een enorme sprong gemaakt in omzet en winst. Dit komt door zowel de sterk gestegen zuivelmarkt als door de ingebruikname van een nieuwe mozzarellafabriek in Badour.
25 Augustus 2023
belgie

Nieuws Melk

LDA verlaagt melkprijs juli met kleine stap

Coöperatie Laiterie des Ardennes verlaagt de melkprijs over juli met €1,00 per 100 liter. Dit heeft de onderneming aan de leden bekend gemaakt. Daarmee blijft de melkprijs dus dalen.
16 Augustus 2023
Milcobel

Nieuws Melkprijsvergeljker

Milcobel en LDA zetten melkprijs verder omlaag

De twee Belgische coöperaties Milcobel en LDA verlagen beide hun melkprijzen, de eerste over juli, de tweede over juni. De situatie op de zuivelmarkt als geheel laat geen andere keuze toe.
19 Juli 2023
melkveebedrijf koeien jongvee belgie

Nieuws melk

Belgisch LDA stabiel en verbetert positie

Laiterie des Ardennes heeft de melkprijs over de maand mei voor de derde maand op rij stabiel gehouden. Daarmee verbetert de relatieve positie van het bedrijf in de Belgische zuivelsector.
15 Juni 2023
melkpoeder

Nieuws melk

Belgisch Solarec nieuwe aanbieder op GDT

Zuivelbedrijf Solarec, grotendeels in eigendom van Laiterie des Ardennes, gaat product aanbieden op het GDT-platform. Waarschijnlijk gebeurt dat vanaf de komende nazomer, waarbij magere melkpoeder (SMP) als eerste wordt aangeboden. Nadere details worden nog uitgewerkt.
14 Juni 2023
melkveebedrijf koeien jongvee belgie

Nieuws melk

Belgisch LDA roept melkprijsdalingen halt toe

Het Belgische LDA roept een halt toe aan de reeks van melkprijsdalingen die in oktober vorig jaar inzette. De coöperatieve onderneming houdt de melkprijs voor april op hetzelfde niveau als voor maart.
15 Mei 2023
belgie Ardennen

Nieuws melk

LDA houdt vast aan magische melkprijsgrens

De Waalse coöperatie LDA verlaagt de melkprijs voor de maand maart, maar houdt voor de wettelijke melkprijs voorlopig nog vast aan een magische ondergrens. De vraag is wie daar als eerste wél doorheen gaat.
17 April 2023
melkveebedrijf koeien voerhek belgie

Nieuws Zuivel

Milcobel en LDA verlagen melkprijs met gelijke stap

De Belgische coöperaties Milcobel en LDA verlagen hun melkprijzen met eenzelfde stap. Verschil is dat LDA de verlaging doorvoert voor de melkprijs over februari, terwijl Milcobel dat doet over maart.
15 Maart 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden