Melkprijs Laiterie des Ardennes

Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Belgisch LDA houdt melkprijs januari gelijk

Coöperatie LDA in Recogne houdt de melkprijs voor januari gelijk aan die voor december vorig jaar. De onderneming gaf toen een stevige verhoging aan de melkprijs van bijna €2,70 per 100 liter.
Maandag 07:00 uur
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Melkprijs Milcobel en LDA stijgt in andere maanden

De Belgische coöperaties Laiterie des Ardennes en Milcobel hebben hun melkprijzen stevig verhoogd. LDA deed het met de decemberprijs, Milcobel met de januariprijs.
17 Januari 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Novembermelkprijs LDA maakt sprongetje omhoog

Coöperatie Laiterie des Ardennes (LDA) heeft de melkprijs over november een sprongetje omhoog laten maken. Een sprongetje waarmee ze ook weer boven de prijs van enkele concurrenten uitkomt. De aantrekkende zuivelmarkt doet zijn werk.
15 December 2023
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Laiterie des Ardennes keert tij met melkprijs

Zuivelcoöperatie Laiterie des Ardennes ziet weer een kans om meer melkgeld uit te betalen. De oktoberprijs gaat omhoog Daarmee is deze coöperatie de eerste partij in België die positief reageert op de veranderde situatie op de zuivelmarkt.
16 November 2023
Milcobel

Nieuws melk

Belgische zuivelaars zetten laatste stap omlaag

Zowel Milcobel als Laiterie des Ardennes (LDA) verlagen hun nieuwe melkprijzen nog één keer, in de verwachting dat daarmee de bodem is bereikt. Bij Milcobel gaat het om de melkprijs voor oktober, bij LDA om die voor september.
18 Oktober 2023
belgie

Nieuws melk

Belgisch LDA haalt weer iets van melkprijs af

De Belgische zuivelcoöperatie LDA verlaagt de voorschotprijs over de maand augustus met zo'n 2,7%. Het is de derde stapsgewijze verlaging op rij sinds mei.
18 September 2023
kaas mozzarella

Nieuws Melk

Belgisch LDA maakt sprong met mozzarellafabriek

De Belgische zuivelcoöperatie LDA heeft vorig jaar een enorme sprong gemaakt in omzet en winst. Dit komt door zowel de sterk gestegen zuivelmarkt als door de ingebruikname van een nieuwe mozzarellafabriek in Badour.
25 Augustus 2023
belgie

Nieuws Melk

LDA verlaagt melkprijs juli met kleine stap

Coöperatie Laiterie des Ardennes verlaagt de melkprijs over juli met €1,00 per 100 liter. Dit heeft de onderneming aan de leden bekend gemaakt. Daarmee blijft de melkprijs dus dalen.
16 Augustus 2023

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox