Melkprijs Laiterie des Ardennes

Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Minder omzet, maar meer melk en winst voor LDA

De Belgische zuivelcoöperatie LDA heeft vorig jaar ruim €200 miljoen minder omzet gedraaid dan in het jaar ervoor, maar toch een hoger netto-resultaat behaald, met ook nog een grotere melkaanvoer.
3 Juli 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Inhaalslag Laiterie des Ardennes in mei

Het Belgische Laiterie des Ardennes heeft een inhaalslagje gemaakt met de melkprijs voor de maand mei. Waar een aantal concurrenten de melkprijs gelijk hield, verhoogde LDA. Ook is met terugwerkende kracht de duurzaamheidstoeslag vanaf april verhoogd.
17 Juni 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Belgisch LDA houdt melkprijs over maart gelijk

Zuivelcoöperatie LDA houdt de melkprijs over de maand maart gelijk aan die over februari. Daarmee houdt ze qua betaling van melkgeld een positie in het peloton.
15 April 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

LDA blijft met melkprijs in stevige middenpositie

Laiterie des Ardennes verhoogt de melkprijs voor februari en houdt daarmee in de Belgische situatie een stevige middenpositie. De coöperatie kan mee omhoog door goede zaken op onder meer de GDT en een toenemende reputatie in de markt.
14 Maart 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Belgisch LDA houdt melkprijs januari gelijk

Coöperatie LDA in Recogne houdt de melkprijs voor januari gelijk aan die voor december vorig jaar. De onderneming gaf toen een stevige verhoging aan de melkprijs van bijna €2,70 per 100 liter.
19 Februari 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Melkprijs Milcobel en LDA stijgt in andere maanden

De Belgische coöperaties Laiterie des Ardennes en Milcobel hebben hun melkprijzen stevig verhoogd. LDA deed het met de decemberprijs, Milcobel met de januariprijs.
17 Januari 2024
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Novembermelkprijs LDA maakt sprongetje omhoog

Coöperatie Laiterie des Ardennes (LDA) heeft de melkprijs over november een sprongetje omhoog laten maken. Een sprongetje waarmee ze ook weer boven de prijs van enkele concurrenten uitkomt. De aantrekkende zuivelmarkt doet zijn werk.
15 December 2023
Laiterie des Ardennes

Nieuws melk

Laiterie des Ardennes keert tij met melkprijs

Zuivelcoöperatie Laiterie des Ardennes ziet weer een kans om meer melkgeld uit te betalen. De oktoberprijs gaat omhoog Daarmee is deze coöperatie de eerste partij in België die positief reageert op de veranderde situatie op de zuivelmarkt.
16 November 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden