AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers

AgruniekRijnvallei geeft 8 miljoen euro terug

AgruniekRijnvallei (AR) geeft over boekjaar 2019 bijna €8 miljoen terug aan de leden in de vorm van kortingen op mengvoeders en gewasbeschermingsmiddelen. Daarna blijft er een nettowinst over van €400.000 over.
11 Maart 2020
AgruniekRijnvallei

Nieuws AgruniekRijnvallei

AR: 'Krimp varkenshouders kleiner dan gedacht'

AgruniekRijnvallei (AR) meldt dat de voerafzet, ondanks de krimpende veestapel, over 2019 gestegen is. Dit heeft onder meer als reden dat er in alle sectoren nieuwe klanten zijn verwelkomd en dat heeft geleid tot een positieve klantenbalans en een plus in de afzet. De krimp onder varkenshouders viel minder hard uit dan was ingecalculeerd. 
20 Januari 2020
AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers 2019

AgruniekRijnvallei doet het beter dan verwacht

Hoewel de dieraantallen krimpen, ziet AgruniekRijnvallei de voerafzet stijgen. Volgens Martin Grift, de algemeen directeur, pakt de groei hoger uit dan verwacht. Het succes wijt hij aan de totaalaanpak op het boerenerf.
9 Augustus 2019
AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers 2018

AgruniekRijnvallei wint in kippen, verliest in varkens

AgruniekRijnvallei heeft op het oog een stabiel 2018 achter de rug: de voeromzet daalt nipt, de omzet stijgt en het resultaat van €1 miljoen blijft keurig boven de rode lijn. Daarbij zijn er netto 60 nieuwe leden bijgekomen.
13 Maart 2019
AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers

Afzet AgruniekRijnvallei geeft geen krimp

AgruniekRijnvallei kijkt terug naar een goed jaar. Ondanks de droogte en invoering van het fosfaatrechtenstelsel heeft de veevoerproducent in 2018 een hogere voeromzet gerealiseerd dan in 2017, wat al een recordjaar was.
8 Januari 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox