Shutterstock

Nieuws Bestuurswijziging

Nieuwe POV-voorzitter in beeld

19 November 2018 - Tim Roetman

Het bestuur van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) heeft Linda Janssen-Verriet voorgedragen als nieuwe voorzitter. Daarmee lijkt zich een opvolger aan te dienen voor oud-voorzitter Ingrid Jansen, welke recent opstapte.

De leden van de POV stemmen maandag 26 november over de toekomst van Janssen. Naast Janssen worden eveneens Eric Stiphout en Wouter Oude Voshaar voorgedragen voor het dagelijkse bestuur.

Bekend gezicht
Janssen is geen nieuw gezicht binnen de organisatie. Ze werkt er nu bijna 1 jaar als beleidsadviseur voor de innovatie- en onderzoeksagenda. Ook heeft ze ervaring met mestbeleid en mineralenverwaarding. Mocht ze eind november tot voorzitter worden benoemd, dan volgt ze Ingrid Jansen op die afgelopen oktober haar functie neerlegde.

De Brabantse varkenshouder Stiphout en de Overijsselse varkenshouder Oude Voshaar zijn ook al bekend binnen de POV. Zo is Stiphout regio-voorzitter van de afdeling Zuid-Oost, terwijl Oude Voshaar dezelfde functie bekleedt binnen de regio Overijssel.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Tim Roetman

Tim Roetman werkt sinds november 2018 als junior redacteur veehouderij bij Boerenbusiness. Hij schrijft met name over de (prijs)ontwikkelingen op de varkens- en zuivelmarkt.
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox