Linda Janssen

Boerenbusiness

Interview Linda Jansen

'Krimp in de sector zorgt voor betere varkensprijs'

POV voorzitter Linda Janssen zet, eenmaal terug van vakantie, de agenda voor de komende maanden op een rij: 'Ik verwacht een krimp van 10% in de varkenssector, maar het is nu ook tijd voor vitalisering van de varkenshouderij, door overheidsbeleid, in plaats van alleen maar krimp.' 
17 Augustus 2020
Boerenbusiness

Interview Linda Janssen

'We moeten samen strijden tegen dierenactivisme'

Vanmiddag (19 juni) vindt er een trekkerdemonstratie plaats bij het gerechtshof in Arnhem. De zaak van de konijnenhouder die 2 demonstranten in zijn stallen betrapte, dient zich daar vandaag aan. Eén van de aanwezige boerenorganisaties is de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Boerenbusiness sprak hiervoor met voorzitter Linda Janssen.
19 Juni 2020
varkenshouderij biggen

Nieuws Linda Janssen van POV

'Varkenssector komt afspraken sanering na'

De Nederlandse varkenssector werkt mee aan het definitief verlagen van de varkensstapel via de Subsidieregeling sanering varkenshouderijen (Srv). Dit meldt Linda Janssen, voorzitter van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), in een verklaring. 'Wij komen de afspraken na en verwachten van de overheid dat zij dat ook doet.'
10 Juli 2019
Theo Duteweerd POV

Nieuws POV

Theo Duteweerd wordt nieuwe directeur POV

Theo Duteweerd wordt per 1 april de nieuwe directeur van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Het gaat om een nieuwe functie binnen de POV.
14 Maart 2019
varkenshouderij varkens - agri

Nieuws Varkensstapel

Varkenssector beticht van grootschalige fraude

Volgens Varkens in Nood worden in Nederland jaarlijks 2,3 miljoen varkens meer gehouden dan officieel is toegestaan. De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) wijst de beweringen naar de prullenbak.
22 Januari 2019
Boerenbusiness

Nieuws Bestuurswijziging

Linda Janssen nieuwe voorzitter POV

De Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) heeft Linda Janssen-Verriet eensgezind als de nieuwe voorzitter van de organisatie gepresenteerd. Ook Wouter Oude Voshaar en Eric Stiphout sluiten zich aan bij het dagelijkse bestuur, waarmee deze weer op volle sterkte is.
27 November 2018
tekenen handtekening Boerenbusiness

Nieuws Bestuurswijziging

Nieuwe POV-voorzitter in beeld

Het bestuur van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) heeft Linda Janssen-Verriet voorgedragen als nieuwe voorzitter. Daarmee lijkt zich een opvolger aan te dienen voor oud-voorzitter Ingrid Jansen, welke recent opstapte.
19 November 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox