Pilgrims UK

Nieuws Pilgrim's UK

Ivan Siqueira moet Pilgrim’s UK laten groeien

18 Januari 2022 - Redactie Boerenbusiness

Varkensvleesverwerker Pilgrim's UK heeft de ambitie om te groeien in de markt van dierlijke eiwitten. Ivan Siqueira is aangesteld om die groei te bewerkstelligen. Hij neemt het stokje over van Andrew Cracknell die na vier jaar afscheid neemt van het bedrijf.

Varkensvleesproducent Pilgrim's UK, onderdeel van de Amerikaanse multinational Pilgrim's Pride, maakt bekend dat Ivan Siqueira per direct de leidinggevende positie overneemt van Andrew Cracknell. Die laatste kondigde eerder al aan uit het bedrijf te stappen. Siqueira is afkomstig van de Braziliaanse vleesverwerker Seara Foods en heeft inmiddels als meer dan 29 jaar ervaring in de varkensvlees- en pluimveemarkt. "We hebben veel vertrouwen in Siqueira. Hij heeft aangetoond in staat te zijn de bedrijfsgroei te versnellen en de winstgevendheid te vergroten door het creëren van innovatieve merken die bekend staan ​​om kwaliteit en smaak", aldus Fabio Sandri, global chief executive bij Pilgrim's.

De aanstelling volgt ongeveer twee maanden nadat de varkensvleesverwerker Randall Parker Foods, een verwerker van lamsvlees, heeft overgenomen. Die overname past in de visie van het bedrijf om uit te breiden in de sector van dierlijke eiwitten. Siqueira: "Ik ben trots dat ik de kans krijg om leiding te geven aan een bedrijf dat duurzaam geproduceerde, hoogwaardige varkensvleesproducten aan consumenten in het Verenigd Koninkrijk wil aanbieden. Ik kijk ernaar uit om te ondersteunen bij het realiseren van onze visie om het beste en meest gerespecteerde bedrijf in onze branche te zijn."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Coronasteun

903 landbouwwerkgevers dreigen NOW mis te lopen

Analyse Varkens

Lage varkensprijs in China komt niet alleen door covid

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox