Pilgrims UK

Nieuws Pilgrim's UK

Ivan Siqueira moet Pilgrim’s UK laten groeien

18 Januari 2022

Varkensvleesverwerker Pilgrim's UK heeft de ambitie om te groeien in de markt van dierlijke eiwitten. Ivan Siqueira is aangesteld om die groei te bewerkstelligen. Hij neemt het stokje over van Andrew Cracknell die na vier jaar afscheid neemt van het bedrijf.

Varkensvleesproducent Pilgrim's UK, onderdeel van de Amerikaanse multinational Pilgrim's Pride, maakt bekend dat Ivan Siqueira per direct de leidinggevende positie overneemt van Andrew Cracknell. Die laatste kondigde eerder al aan uit het bedrijf te stappen. Siqueira is afkomstig van de Braziliaanse vleesverwerker Seara Foods en heeft inmiddels als meer dan 29 jaar ervaring in de varkensvlees- en pluimveemarkt. "We hebben veel vertrouwen in Siqueira. Hij heeft aangetoond in staat te zijn de bedrijfsgroei te versnellen en de winstgevendheid te vergroten door het creëren van innovatieve merken die bekend staan ​​om kwaliteit en smaak", aldus Fabio Sandri, global chief executive bij Pilgrim's.

De aanstelling volgt ongeveer twee maanden nadat de varkensvleesverwerker Randall Parker Foods, een verwerker van lamsvlees, heeft overgenomen. Die overname past in de visie van het bedrijf om uit te breiden in de sector van dierlijke eiwitten. Siqueira: "Ik ben trots dat ik de kans krijg om leiding te geven aan een bedrijf dat duurzaam geproduceerde, hoogwaardige varkensvleesproducten aan consumenten in het Verenigd Koninkrijk wil aanbieden. Ik kijk ernaar uit om te ondersteunen bij het realiseren van onze visie om het beste en meest gerespecteerde bedrijf in onze branche te zijn."

Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Varkens

Varkensvleesproductie Duitsland krimpt bijna 12%

Nieuws Rabobank

'Varkensvleesproductie in Europa krimpt licht in 2022'

Achtergrond Arbeidstekort

Vleesindustrie komt vele handjes tekort

Inside Varkens

Britse vleessector kampt met personeelstekort

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief