ForFarmers

Nieuws Management

ForFarmers moet weer op zoek naar nieuwe CEO

19 Oktober 2022 - Wouter Baan

Chris Deen stopt definitief als CEO bij ForFarmers. Hij legde vorige maand al voorlopig zijn werk neer wegens gezondheidsredenen en stopt nu definitief om zich te kunnen richten op zijn herstel. Voor ForFarmers is dit een tegenvaller.

Deen was pas sinds juli actief, maar haakt nu dus noodgedwongen weer af. ForFarmers geeft aan op zoek te gaan naar een opvolger en zegt het vertrekt te betreuren, maar ook te respecteren. Voorlopig dragen CFO Roeland Tjebbes en COO Pieter Wolleswinkel de verantwoordelijkheid binnen het beursgenoteerde veevoerconcern.

Volgende maand komt ForFarmers met strategiewijzigingen. Door tegenvallende prestaties in de afgelopen tijd werden de eerder aangekondigde uitbreidingsplannen buiten Europa on hold gezet. Verwacht wordt door analisten dat ForFarmers zich weer gaat richten op de bestaande thuismarkten in Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Polen.  

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Analyse Voer

Middelgrote voercoöperatie ook vatbaar voor krimp

Nieuws Benoeming

ForFarmers vindt nieuwe CFO bij FrieslandCampina

Interview Pieter Wolleswinkel

ForFarmers wil na moeilijk jaar nu doorpakken

Nieuws Jaarcijfers 2023

ForFarmers sluit 2023 met nipt verlies af

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden