Masterclass: Stikstofbeleid van Schouten ontrafeld

Het stikstofbeleid van minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) houdt de gemoederen al een week flink bezig, maar wat staat hier nu precies in. Lubbert van Dellen, agrarisch directeur van Accon avm, ontrafelt in een speciale mini-masterclass de stikstofmaatregelen.

11 Oktober 2019|BB TV Lubbert van Dellen

7 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
jpkievit 12 Oktober 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/10884296/masterclass-stikstofbeleid-van-schouten-ontrafeld]Masterclass: Stikstofbeleid van Schouten ontrafeld[/url]
Het zou om kernenergie bi de stikstof discussie te betrekken door kerncentrale in dodewaard weer in bedrijf tenemen en borssele te verdubbelen in capaciteit dan is het parijse accoord ingevuld
Gebruiker
M. Janssen 12 Oktober 2019
vraag : Ik heb een vergunning aangevraagd en een NB vergunning verkregen maar niet op basis van de PAS. Heb namelijk toendertijd omdat er geen stikstofbank of PAS was voor de uitbreiding stikstof oftewel ammoniak van een stoppende veehouder gekocht.
Nu is mijn bouwvergunning waar ik 6 jaar over gedaan heb vorig jaar vergund, maar de stal stond er op 4 oktober nog niet. Zoals ik het nu begrijp kunnen ze dus zomaar die latente ruimte innemen, dit is pure diefstal in mijn ogen mede ook omdat ik hem niet op basis van de PAS heb verkregen. Hoe zit dat nu kan ik die stal nu nog realiseren of niet??
Gebruiker
E zorgdrager 12 Oktober 2019
Is de vergunde N van een bedrijf vlak bij een natuurgebied niet veel meer waard dan de N van een bedrijf op afstand van dat gebied?
Gebruiker
Bauwdet 13 Oktober 2019
Er word niks ontrafeld wat een links zwetsverhaal, in Duitsland de n norm honderden malen hoger,de minister kan zonder de rechter erbij dit gelijk trekken maar ze doet het niet, ze luistert naar linkse kletskoek.
Gebruiker
BB abonnee
Klaafer 13 Oktober 2019
Links? Het is de bedoeling dat je de video bekijkt en luister en niet gelijk reageert......
Gebruiker
Arie Keijzer 13 Oktober 2019
Duidelijk verhaal! Met dank.
Gebruiker
Antonie 14 Oktober 2019
Discussie is dus wie is de schuldige en niet klopt de data. Data voor 2005 is verdwenen....data is niet professioneel verzameld. ... Drie mensen dood door stikstof. ..over een aantal jaren?
U kunt niet meer reageren.