BB TV Laurens Hoedemaker

'Holland Varken wordt essentieel voor sector'

6 April 2023 - Redactie Boerenbusiness - 2 reacties

De Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) en de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) hebben het keurmerk voor Holland Varken nieuw leven ingeblazen. Het keurmerk moet een basis leggen voor de kwaliteit van de hele Nederlandse varkenssector. Met COV-voorzitter Laurens Hoedemaker bespreken we het nut en noodzaak van dit keurmerk voor de varkenssector. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
2 reacties
Abonnee
rollade 6 April 2023
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/video/10903648/holland-varken-wordt-essentieel-voor-sector]'Holland Varken wordt essentieel voor sector'[/url]
ik heb een tip........ laat de huidige ikb "rompslomp" met rust en gooi dat holland varken direct ver weg naar ergens een stukje buitenland, waar ze inderdaad nog WEL wat verbetering kunnen aanbrengen in diverse zaken !!!
Jullie ...... wie het ook allemaal mogen zijn, laat hiermee ons weer is merken, dat we nog steeds niet erg serieus genomen worden in onze productie van ons veilige stukje vlees ( EN GEZOND !!!)
Abonnee
varkenshouder 11 April 2023
Dhr. Hoedemaker en de zijnen willen ons graag aan het Holland Varken. Waarbij wij meer informatie zullen geven en ontvangen. Zodat wij kosten kunnen besparen. En slachtwereld met de meerprijs aan de haal zal gaan. Geef een meerprijs en laat de varkenshouder kiezen. Dan kan het Holland varken zich bewijzen.
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden