Flinke buien, onweer en hagel

Frankrijk opgeschrikt door hevig noodweer

18 Juni 2013 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Een groot deel van Frankrijk is maandag opgeschrikt door hevig noodweer. In 11 departementen werd code oranje ingevoerd en hebben de bliksem en hagelstenen zo groot als pingpongballen veel schade aangericht.

Hoe groot de schade is voor de agrarische ondernemers is nog niet duidelijk, wel blijkt dat veel wijngaarden rondom de stad Tours zijn vernield door de hagel. Ook daken van boerderijen begaven het en bomen braken af. Ook in de hoofdstad Parijs ging het flink tekeer, in tien minuten tijd werd het aardedonker.

Vorige maand nog maakte Groupama bekend dat 70.000 hectare landbouwgrond schade had opgelopen als gevolg van overstromingen. Graanvelden en weilanden liepen toen onder water als gevolg van de vele regenval. Het noodweer trok ook maandag over de al beschadigde regio"s Yonne, Côte-d"Or, Marne, Haute-Marne en Seine-et-Marne.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Pedro 9 Juni 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/video/item/10828701/Frankrijk-opgeschrikt-door-hevig-noodweer]Frankrijk opgeschrikt door hevig noodweer[/url]
W s is dit een teken dat Er iets staat te gebeuren in de geestelijke wereld??? Zie bijbelboeken. Openbaringen". Laatste boek van de bijbel.
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden