Fries bedrijf haalt order binnen

Megastal bouwen voor 3.500 koeien in Abu Dhabi

18 Mei 2015 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Het agrarisch concern Al Ain Farms uit de Verenigde Arabische Emiraten laat in de woestijn nabij de hoofdstad Abu Dhabi een nieuwe melkveebedrijf bouwen voor 3.500 melkkoeien. Het Friese bedrijf Farm Service uit Leeuwarden heeft de order voor de levering van de melkstallen binnengehaald, zo melden de Leeuwarder Courant en het Financieele Dagblad. Het contract voor deze melkstal, waar op hetzelfde moment 120 melkkoeien kunnen worden gemolken, heeft een waarde van 3,8 miljoen euro. Farm Service levert melkstallen van Boumatic.

Al Ain Farms heeft al een bedrijf met 4.000 melkkoeien en 1.800 kamelen. De eigenaar, sjiek Mansour bin Zayed Al Nahyan, wil de melkveestapel op termijn laten groeien naar 10.000 koeien. Hiermee wil hij inspelen op de groeiende vraag naar zuivelproducten in deze regio in het Midden-Oosten. De emiraten hebben het plan opgevat om grotendeels zelfvoorzienend te worden in de voedselproductie.

Hieronder een impressie van Al Ain Farms, met name gericht op de kamelenmelkerij.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
1 reactie
tuinte 18 Mei 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/nieuws/video/10863753/Megastal-bouwen-voor-3.500-koeien-in-Abu-Dhabi]Megastal bouwen voor 3.500 koeien in Abu Dhabi[/url]
de sjeiks werken met geld en wij doen het om er wat mee te verdienen
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden