ZLTO

Nieuws Benoeming Vion

Hans Huijbers manager bij rundveeslachter Adriaens

18 Februari 2021

Hans Huijbers is toegetreden tot het managementteam van de Belgische rundveeslachterij Adriaens. Hij gaat daar de contacten met de veehouders onderhouden en de integratie van het bedrijf binnen Vion begeleiden. 

Huijbers, voormalig voorzitter van ZLTO, is al medio vorig jaar teruggetreden uit de Raad van Commissarissen van Vion, zo meldt het vleesconcern donderdag (18 februari) in een verklaring. Hij heeft 11 jaar in de raad gezeten die toezicht houdt op het beleid van de directie van Vion, waaronder een periode als voorzitter. 

Actief in agribusiness
De Brabantse melkveehouder gaat nu dus ook actief in de agribusiness bij Adriaens aan de slag. "De afgelopen maanden heeft hij de overname van Adriaens voorbereid. Zijn ervaring in de food- en agrisector is daarbij van onmiskenbare waarde geweest", zegt Ronald Lotgerink, CEO van Vion, in de verklaring. 

Vion maakt ook bekend dat de overname van Adriaens volledig is afgerond. "We kunnen nu beginnen met onze gefaseerde aanpak om het bedrijf te integreren in de Vion Food Group, samen met onze Belgische organisatie en lokaal talent. We gaan samenwerken om vertrouwen in de markt op te bouwen", aldus Lotgerink. Met de versterking van de rundvleestak in België krijgt Vion een betere spreiding van de werkzaamheden voor zijn klanten in West-Europa, verklaart David de Camp, COO Beef bij Vion. 

Regenradar
Powered by Agroweer
Vion-notering bezwijkt onder druk

Nieuws Varkensprijs

Vion-notering bezwijkt onder druk

Slachterijen vrezen voor omikrongolf

Achtergrond Corona

Slachterijen vrezen voor omikrongolf

Tik op varkensmarkt: Vion en Tönnies verlagen prijs

Analyse Varkens

Tik op varkensmarkt: Vion en Tönnies verlagen prijs

Vion stelt publicatie varkensprijs uit

Nieuws Varkens

Vion stelt publicatie varkensprijs uit

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief